– Leicester var årsverste

Jürgen Klopp var langt fra fornøyd med Leicester-kampen, og forklarer hvorfor Liverpool har sluppet inn så mange mål denne sesongen.

3. mar 2017 kl 12.42 Einar Kvande

Liverpool-manageren mener at det faktum at han stadig har blitt tvunget til å forandre på forsvarsfireren er grunnen til de mange baklengsmålene. De røde har sluppet inn 33 mål på 26 Premier League-kamper.

Joel Matip og Dejan Lovren er Klopps foretrukne stopperduo, men de har bare startet 12 kamper sammen på grunn av skader. Liverpool Echo skriver imidlertid at duoen trolig kommer til å utgjøre stopperparet mot Arsenal i morgen kveld, etter at Lovren var tilbake i full trening denne uken.

– Jeg vil påstå at Leicester-kampen var den dårligste kampen vi har spilt denne sesongen, uttaler Klopp til BBC Sport.

Slipper inn for mange mål

– Vi må bare konstatere det, og lære av det, og så finne ut hvordan vi kan forandre på det. Har vi sluppet inn for mange mål denne sesongen? Ja, absolutt.

– Vi er blitt tvunget til å forandre mye, spesielt i stopperposisjonene, det er sannheten. Det kan virke som en unnskyldning, men det er bare en forklaring på hva som har skjedd.

Liverpools femte ligatap for sesongen var et skudd for baugen for klubbens Champions League-ambisjoner, og kritikerne har satt Klopp under lupen etter tapet.

– Det er ikke jeg som bestemmer hvor lang tid jeg får. Det aner jeg ikke. Jeg er veldig positiv. Jeg er i fortrolige samtaler med eierne hele tiden, og vi har et godt forhold, sier Liverpool-manageren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]