SpillerbørsMané holdt lekestue med Spurs-forsvaret

Les vår spillerbørs etter dagens kamp.

11. feb 2017 kl 21.01 Lars Frøsland

Mignolet 8 – Dette var svar på tiltalte fra den belgiske sisteskansen! Mignolet var trygg i feltet, leste spillet ypperlig og leverte en fantastisk redning på 2-0 da Son ble spilt fri.

Clyne 7 - Gjør den defensive jobben bra, men er ikke alltid like presis fremover. Er dog villig med på overlap i første omgang.

Matip 8 - Kanskje ikke like jevn som han pleier å være, men han leverer en strålende kamp og har stort sett full kontroll på Kane.

Lucas 8 - Dette var en av Lucas’ beste kamper under Klopp. Han var suveren som midtstopper mot Son, Eriksen og Kane. Han leser spiller glimrende, og i dag klarte han å unngå unødvendige frispark.

Milner 7 - I likhet med Clyne gjør han den defensive jobben bra. Dessverre skusler han bort enkelte kontringssjanser, men Milner er safe og god.

Henderson 8 - I dag var han kaptein med stor K. Henderson løp, taklet, slo presise pasninger og var viktig i å vinne midtbanekrigen mot Spurs’ fantastiske spillere.

Wijnaldum 9 - For en kamp! Nederlenderen leverte kanskje to av sesongens aller beste pasninger i dag. Den ene ble en superb assist til Mané på 1-0. Den andre et helfrekt hælspark med ypperlig presisjon. Han var rett og slett outstanding i dag.

Lallana 7 - Jobber hardt, og går i bakken ved en rekke anledninger. Er ikke like skarp som i høst, men dette var et stort steg i riktig retning for engelskmannen som har slitt tungt etter nyttår.

Coutinho 7 - Brasilianeren er fortsatt et stykka unna toppformen, men han har mange gode offensive bidrag, og er ekstremt god til å «kula’n» i vanskelige situasjoner.

Mané 9 - Det eneste skuffende med Manés opptreden i dag var at han ikke fikk hattricket sitt. Det hadde han fortjent. For en vanvittig førsteomgang. Han holdt lekestue med Spurs-forsvaret, der særlig Davies fikk kjørt seg hardt. Han scorer to fine mål, og er nær ved å score to-tre til. Det er godt å ha Mané hjemme igjen. Liverpools beste.

Firmino 7 - Firmino prøver og jobber hardt, men killer-innstinktet mangler litt. Samtidig gjør han en viktig jobb med sitt enorme press. Hadde et herlig reid i første omgang.

Can - bidrar med muskler, og mer med på den smarte taktiske andre omgangen

Klavan - kommer inn for Lucas som blir skadet.

Alexander-Arnold - Kommer inn helt på slutten, og fikk spille på midtbanen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]