Spillervurdering:Mané sentral da The Gunners ble senket

Det var mer krutt i skoene til Sadio Mané enn kanonene til The Gunners i kveld. Senegaleseren var sentral da Liverpool vant 3-1 på Anfield, og Liverpool.no kåret ham til Liverpools beste.

4. mar 2017 kl 20.59 Einar Kvande

Mignolet 7
Lite å gjøre i 1. omgang, men kommer umiddelbart i aksjon i 2. omgang. Først med en viktig utboksing, deretter med en meget god redning på en Giroud-heading like etter. Klarer ikke å blokkere scoringen til Welbeck, selv om Arsenal-spissen kommer meget skrått på mål.

Clyne 6
Solid defensivt, men offensivt gjør han mange rare valg, og kvaliteten på innleggene var så som så og skuddforsøket etter 65 minutter var meget svakt. Nær ved å rote det til etter 72 minutter, i en situasjon der han egentlig har god tid.

Matip 8
Meget godt i duellene, både i lufta og langs bakken. Får en stor sjanse til å gjøre et mål et kvarter før slutt, men får ikke nok kraft bak avslutningen fra kloss hold etter en corner.

Klavan 8
Estlenderen kommer inn på laget, og gjør en strålende kamp. Tapte et par dueller med Giroud, men totalt sett var han meget solid i midtforsvaret.

Milner 6
Kriger gjennom hele kampen, og forsøker å bidra offensivt. Sliter litt med tempoet i enkelte situasjoner.

Can 8
Spiller en av sine beste kamper i helrødt, hvor han virkelig tar ansvar på midten. Blir litt for sen i enkelte situasjoner, og tar et gult kort for laget når han feller Sanchez i fullt firsprang.

Wijnaldum 8
Dette var et langt steg i riktig retning for nederlenderen etter forestillingen i Leicester. Kriget gjennom hele kampen, og var også en god ballfordeler. En flott scoring.

Lallana 8
Duracellkaninen var involvert i mye i denne kampen, blant annet forspillet til både det første og det tredje målet. Veldig sikker i pasningsspillet.

Mane 9
Markerer seg både med målgivende innlegg og en herlig scoring. Spiller på hele sitt register, og gjør Arsenal-forsvarerne svimle gjennom hele kampen. Liverpools beste.

Coutinho 6
Var involvert i forspillet til 1-0, og har et bra skudd som Cech slår til corner etter 29 minutter. Var utrolig nær scoring etter et herlig ballmottak i feltet like før pause. Er fortsatt ikke tilbake på sitt sedvanlige nivå, og blir byttet ut ti minutter før slutt.

Firmino 8
Iskald på 1-0, og har en flott frispilling av Mane på 2-0. Viser nydelig teknikk i feltet fem minutter etter pause. Har et par meget farlige ballmist som skaper overganger for gjestene, og fusker også litt i returløpene mot slutten.

Origi
Header i stanga med en av sine første ballberøringer, og har et flott innlegg til 3-1. Et godt innhopp.