Spillersbørs mot Leicester:Mange redninger til ingen nytte

Liverpools sisteskanse er den eneste røde som kan holde hodet hevet etter tapet på King Power Stadium.

27. feb 2017 kl 23.45 Marius Rabben

Simon Mignolet 7

Måtte til unnsetning en rekke ganger, spesielt før pause, og vartet opp med flere bra redninger. Offensiv og god som sweeper på bakromspasninger mot Vardy. Slapp inn tre mål, men kan ikke lastes. Liverpools beste i kveld.

Nathaniel Clyne 4

Blandet drops for høyrebacken, som gikk på mange gode løp og var alltid et alternativ på kanten, og gjorde det greit bakover. Noen innlegg bra, men flere svake. Ofte dårlig sluttprodukt når han spilles fri.

Joël Matip 5

God og rolig med ballen, selv om det riktignok var et par pasningsfeil. Vant hodeduellene han gikk i, og spilte best av dem i forsvarsrekka. En del involvert fremover i 2. omgang, men slet med å finne den gode løsningen med mangel på bevegelser foran seg.

Lucas Leiva 3

Vanskelig kveld for 30-åringen. Ble bevisst oppsøkt av Vardy, som knuste ham på hurtighet og bakromsløp. Tatt på feil side foran 0–1, og var stadig truet. Brant en stor mulighet med hodet mot slutten. Byttet ut på tampen.

James Milner 4

1. omgang på venstresiden, 2. omgang på høyre. Gjorde ting enkelt under press, men hadde visse problemer med Mahrez. Klarerte ballen ut til Drinkwater på 0–2. Kom til en del innlegg av svært variabel kvalitet, og for ofte var de upresise.

Emre Can 5

Hadde en vanskelig jobb dypt på midtbanen før pause, men viste positive glimt med bra pasninger, oppspill og taklinger. Flyttet ned som en av tre stoppere i 2. omgang, og hadde noen gode involveringer hvor han utnyttet fysikken. Tok noen initiativ, blant annet i forkant av reduseringen.

Gini Wijnaldum 4

Utkjempet på midtbanen. Mistet ballen i forkant av 0–1, og klarte ikke å få et grep om den krigen sentralt i banen. Enkelte gode taklinger, men lite oppfinnsom og langt under pari.

Adam Lallana 4

Som vanlig energisk uten ballen og viste noen finesser med den. Ble anonym i perioder. Fikk en god sjanse rett før byttet, men det ble for lite av det gode i kveld.

Sadio Mané 4

Fikk en stygg stempling av Vardy etter få sekunder, og kom aldri helt inn i det i kveld. Hadde flere nokså enkle, upressede pasningsfeil, småsløve posisjoneringer, og fikk til lite konkret fremover før han ble byttet ut.

Philippe Coutinho 5

Fant seg ikke til rette før pause, og slet åpenbart mot fysiske forsvarere. Virket nølende, forsiktig og hadde svake avleveringer. Bedre da han var mer sentral i 2. omgang, og scoret et fint mål.

Roberto Firmino 4

Ville mye, men slet med å involvere seg og ble ofte løpende imellom. Noen fine flikker etter pause, men fullstendig utklasset fysisk av Huth og Morgan.

Divock Origi

Bidro med mer fysikk og fart på topp, men brukte litt lang tid til å bestemme seg da han hadde en mulighet.

Alberto Moreno

Kom inn og brukte hurtigheten til å true bakrommet og venstrekanten, men ble etter hvert usynlig.

Ben Woodburn

Fikk de sju siste minuttene. Kom til noen innlegg – ett av dem brukbart – og var forsiktig da han utfordret backen.