Markovic kan ende opp i Hull

Lazar Markovic er på vei bort fra Sporting Lisboa, men kommer ikke tilbake til Liverpool.

22. jan 2017 kl 21.37 Einar Kvande

Markovic kan ende opp i Hull, som ønsker å låne Liverpool-vingen ut sesongen, melder James Pearce i Liverpool Echo.

Serberen ble opprinnelig lånt ut fra Liverpool til Sporting for hele inneværende sesong, men Lisoba-klubben er nå i ferd med å kansellere avtalen etter som Markovic sitt opphold i Portugal har vært fullstendig mislykket.

Echo forstår det slik at Markovic ikke kommer tilbake til Melwood for å slutte seg til Jürgen Klopps tropp.

Hulls nye manager, Marco Silva, ønsker å sikre seg 22-åringen på lån, og Klopp er villig til å gi sin velsignelse til et slikt låneopphold. Samtaler pågår mellom klubbene om en avtale, melder Echo.

Det er ingen klausul i avtalen som ble inngått mellom Liverpool og Sporting i august som gir noen av partene rett til å bryte avtalen, så dersom det skal skje må begge klubbene og spilleren selv være enig i at avtalen skal kanselleres.

Har bare startet to ligakamper

Ifølge Echo er Sporting desperate etter å kvitte seg med Markovic, og Liverpool er villige til å gå med på å kansellere lånekontrakten dersom en ny låneavtale med en annen klubb kommer på plass for serberen.

Markovic kostet Liverpool 20 millioner pund da han kom fra Benfica sommeren 2014. Han gjorde tre mål på 34 kamper for Liverpool sesongen 2014-15. Forrige sesong var han utlånt til Fenerbahce, men fikk mye av sesongen ødelagt på grunn av hamstringproblemer.

Markovic var tilbake i Liverpool for preseason-trening i sommer, men klarte ikke å overbevise Klopp om at han var en mann å satse på. Han dro derfor til Sporting for å få fart på karrieren under Jorge Jesus, hans gamle manager fra tiden i Benfica. Men oppholdet i Portugal ble et mareritt.

Markovic har bare startet to ligakamper hele sesongen, og har ikke spilt for Sporting siden europacupkampen mot Legia Warsawa den 7.desember. Han var ikke engang på benken da Sporting spilte mot Maritimo i helgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]