Spillerbørs:Mignolet holdt Liverpool inne i kampen

Simon Mignolet hadde en rekke klasseredninger på Old Trafford og holdt Liverpool inne i kampen. Etter vår mening var belgieren bortelagets beste spiller.

15. jan 2017 kl 19.32 Tor Sandø

Simon Mignolet 9

Hva er det å trekke for keeperen vår i dag?Hadde en kjemperedning på frisparket fra Ibrahimovic og alene med Mkhitaryan. Hadde også en fantastisk redning på Rooney sitt skudd, som ble avblåt for offside. Holdt Liverpool inne i kampen. Sjanseløs på baklengsmålet.

Trent Alexander-Arnold 7

18-åringen debuterte i Premier League og spilte som om han var ti år eldre. God i plasseringen, rolig og god i presset. Hadde noen rusk som må settes på kontoen for ungt hode, men var det noen som la merke til at Martial spilte kampen?

Dejan Lovren 7

Mens Alexander-Arnold raderte bort Martial, hadde Lovren god kontroll på Ibrahimovic. Taklingssterk og plasseringssterk. Spilte rett og slett voksent der bak. Fikk gult kort for protester i første omgang etter å ha fått frispark mot seg.

Ragnar Klavan 7

Lovrens midtstopperkollega hevet seg også på Old Trafford i dag. Flink til å bryte foran og hindre Uniteds offensive spillere i å komme seg til sjanser.

James Milner 7

Ga Liverpool ledelsen fra straffemerket i første omgang. Fast eksekutør fra ellevemeteren. De Gea like sjanseløs som keeperne pleier å være når James tar fart. Fikk seg en tøff stempling mot seg fra Rooney, men tøffingen bet tennene sammen og fullførte kampen på en god måte.

Jordan Henderson 7

Løp og løp på midtbanen i dag. Fikk seg en liten flyvetur av Pogba uten at dommeren fikk med seg det. God kamp av kapteinen som kjente det bra i beina mot slutten.

Emre Can 7

Utskjelt mot Southampton sist, atskillig bedre nå. Can hadde den viktige jobben med å ta kontroll på Pogba og gjorde det på en ypperlig måte. Franskmannen ble sur, mye takket være julingen han fikk fra tyskeren.

Georginio Wijnaldum 7

Nederlenderen hadde et par bra muligheter i andre omgang, som hadde fortjent en bedre skjebne. Som sin kaptein, løp Wijnaldum også sine kilometre på Old Trafford-gresset i dag.

Adam Lallana 7

Duracell-kaninen var bedre enn på lenge han også i denne kampen. Lallana jobbet og slet og var god i presset.

Roberto Firmino 7

Ga prov helt fra første stund om hva som ventet i denne kampen. Roberto presset høyt og holdt på det presset gjennom store deler av kampen. Har en vidunderlig teknikk som det er godt å se på i en så viktig kamp mot erkerivalene fra Manchester. Var også våken de gangene Uniteds midtstoppere nølte. Kunne ha kostet oss kampen da han mistet ballen helt mot slutten og går glipp av åtteren på grunn av dette.

Divock Origi 6

Liverpool-supporterne ropte og skrek Origis navn den timen han fikk på Old Trafford. Hadde ikke helt marginene på sin side i dag og var ikke helt venn med ballen.

Philippe Coutinho

Brassen er en viktig spiller for Liverpool. Bevegelsen, pasningene og gjennomspillene er en fryd for øyet. Og nå har vi også sett en Coutinho som ga alt tilbake og slengte seg inn i taklingene for å hindre United i å gå i angrep. Så har vi sett det også fra den nær komplette fotballspilleren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]