– Nå vil forhåpentligvis scoringene strømme på

Lucas Leiva har fått blod på tann etter tre målgivende pasninger på sine fem siste ligakamper.

3. mai 2017 kl 13.35 Einar Kvande

Før det hadde brasilianeren like mange målgivende på 163 kamper. Nå drømmer brasilianeren om en lignende totalforvandling også i målprotokollen!

30-åringen har ikke scoret i Premier League på åtte år. Hans siste ligamål kom i en 3-0 seier over Newcastle i mai 2009.

– Vi har jobbet mye med bevegelsesmønster på trening, forteller Lucas til Liverpoolfc.com.

– Jeg forsøker å forbedre meg, og legge nye sider til mitt spill. Forhåpentligvis vil også scoringene begynne å strømme på. Jeg vet hva manageren ønsker av meg. Han ønsker at jeg skal bidra med flere målgivende pasninger, og jeg synes jeg har gjort det ganske bra når det gjelder assists nå.

Tre finaler

Men det som opptar Lucas mest av alt om dagen er kampen om en Champions League-plass til neste sesong.

– Seieren over Watford var et nytt viktig resultat for oss på bortebane, mot et veldig vanskelig og fysisk sterkt lag bestående av kvalitetsspillere. Det var svært viktig etter en helg der andre lag avga poeng. Så nå er alt i våre egne hender.

– Vi trengte denne seieren etter tapet for Crystal Palace. Vi er glade over at vi vant, og jeg mener at vi fortjente det, selv om vi hadde litt flaks mot slutten. Vi kan fortsatt gjøre det enda bedre, selvsagt, men alt handlet om resultatet og vi fikk det resultatet vi ønsket oss.

– De tre kampene vi har igjen nå er alle for finaler å regne for oss. Forhåpentligvis får vi de seirene vi trenger for å sikre oss en plass i Champions League.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]