Optimisme blant journalistene

Journalistene som følger Liverpool FC tettest er optimister med tanke på en topp fire-plassering for Jürgen Klopp sitt mannskap.

5. mai 2017 kl 13.17 Einar Kvande

Liverpool.no hadde Tor Sandø på plass under dagens pressekonferanse på Melwood, og Sandø kan melde om meget god stemning blant pressekorpset som fulgte dagens pressekonferanse med Jürgen Klopp.

– Pressekonferansen varte i cirka 20 minutter, og alle jeg har pratet med her er veldig godt fornøyd med Klopps pressekonferanser og hvordan han gir av seg selv til mediene. Alle her sier at Klopp er blant de ypperste i Premier League i så måte, forteller Sandø.

– Jeg pratet med et knippe journalister etter at pressekonferansen var over. Det var James Pearce fra Liverpool Echo, Juliette Ferrington fra BBC, Tony Barrett fra joe.co.uk, Fraser Dainton fra Sky Sports og kameramannen Steve Corrie fra Premier League.com. Alle som en mente at det var en veldig stor sjanse for at Liverpool nå klarer å komme inn blant topp fire, ettersom Arsenal møter Manchester United på søndag.

Selv er Sandø også optimist, og tipper 2-1 seier til Liverpool mot Southampton.

– Joël Matip gikk akkurat forbi meg her nå, og det må være et godt tegn! Dessuten er Simon Mignolet for en ny mann å regne. Han spiller med selvtillit om dagen, avslutter Liverpool.no sin utsendte fra Melwood.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]