Pressekonferanse før United-kampen:– Har ikke satt opp laget ennå

Jürgen Klopp bekreftet at Jordan Henderson og Joël Matip trente som normalt torsdag.

13. jan 2017 kl 13.31 Marius Rabben

Liverpool-manageren møtte pressen på Melwood i ettermiddag.

Om hva man har savnet uten Coutinho

– Når Phil (Coutinho) ikke spiller, savner man kreativiteten og avslutningene hans. Han er veldig viktig for oss, i likhet med Henderson, men i en annen rolle. Begge har kvaliteter. Det er godt at de er tilbake, hvis de er det...

Om hva som må bedres

– Pasningsspillet vårt må bli bedre og gå raskere. Hvis det er noe som ikke fungerer, må man vurderer det. Vi vet hva vi er nødt til å gjøre (for å finne formen igjen). Det har bare vært én kamp hvor vi ikke har skapt mange sjanser. Men før United-kampen trenger vi ikke å tenke så mye på hvem som dominerer.

Om United

– United er et annet lag nå (enn de var på Anfield). De blir bedre og bedre. De er blitt mye mer vant til hverandre og fått mer selvtillit. Nå kan de bruke Mkhitaryans enestående kvaliteter.

– Dette er en viktig kamp, men sesongen er ikke over etter den. Disse kampene står frem, men vi har mange poeng igjen å plukke. Men denne er viktig. Vi kan ikke ignorere det. Vi bør ikke gjøre det. Det har ikke noe å si om vi er på 15. eller 1. plass; vinner vi der, så er det bra.

Om Mourinho

– Han er i øverste klasse. Det er ikke noe nytt. Han har alltid vært ivrig etter å vinne. Jeg tror ikke det er mange managere som ikke ønsker å vinne. Vi trenger alle å være litt «sinte», spillerne er nødt til å prestere. Vi ønsker å dra dit og få et resultat, ingen annen grunn.

– Spillerne vet mye om dette oppgjøret. Det er en veldig stor kamp. Holdningen er veldig viktig Det handler om å være modig, være klar i hodet, være forberedt. Spillerne kjenner til ansvaret sitt. Dette er ikke tiden for å lete etter unnskyldninger.

Om Uniteds seiersrekke

Manchester United har vunnet ni kamper på rad før Liverpool-kampen.

– De fortjener den rekka har de hatt. Men i kampene de har vunnet i det siste, så har ikke det vært mot oss.

– Jeg tror de kom for å vinne (i ligakampen i oktober). Vi var det beste laget i kampen på Anfield, men en av de største sjansene gikk til Ibrahimovic. Det er situasjoner vi må unngå. Vi gleder oss til å dra dit og gi vårt beste. Begge lag er i god form langsiktig sett.

Om skadesituasjonen

Klopp bekrefter at Matip, Henderson og Coutinho trente som normalt torsdag.

– Nå må vi vente og se an reaksjonen deres før vi tar en avgjørelse om lagoppstillingen. De er mye nærmere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]