Resultatet mot Middlesbrough får stor betydning for transfersommeren

En seier mot Middlesbrough på søndag vil gjøre det mye enklere for Liverpool å få fatt i sine transfermål.

17. mai 2017 kl 21.59 Einar Kvande

Liverpools siste kamp for sesongen, hjemme mot Middlesbrough på søndag, er en nøkkelkamp med tanke på sommerens transferplaner, slår James Pearce i Liverpool Echo fast.

– En seier på søndag vil garantere kvalifiseringsspill til Champions League i august, og vil øke Jürgen Klopps sjanser til å få napp hos transfermål som Southamptons midtstopper Virgil van Dijk og Red Bull Leipzig sin midtbanespiller Naby Keita, slår Pearce fast.

Vil ha en ving til

Echo-journalisten melder også at Klopp ønsker å kjøpe en ny klasseving i sommer.

– Sadio Mané har vært sårt savnet etter at en kneskade mot Everton endte sesongen hans allerede i april, og Klopp ønsker å sikre seg flere strenger å spille på ute på flankene, skriver Pearce.

– Klopp hadde håpet at han kunne sikre seg Julian Brandt fra Bayer Leverkusen for rundt 25 millioner pund, men Liverpool ser nå på andre muligheter, fortsetter han.

– Brandt har gjort det klart at han ønsker å bli i Leverkusen i en sesong til, og spille fast førstelagsfotball der i stedet for å risikere å bli en spiller for troppen på Anfield.

Pearce konstaterer at Christian Pulisic ikke lenger er noe transfermål for Liverpool etter at han skrev under en ny langtidskontrakt med Borussia Dortmund.

– Romas Mohamed Salah er en av flere vinger som er under vurdering av Liverpool, slår Echo-journalisten fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]