Sakho rekker ikke Man Utd-kampen

Det er lite sannsynlig at Mamadou Sakho rekker å hjelpe Liverpool i siste serierunde.

11. mai 2017 kl 14.17 Arve Vassbotten

Sesonginnspurten i Premier League blir ekstremt spennende, og kanskje blir ikke kampen om topp fire avgjort før i aller siste runde.

Da møtes Manchester United og Crystal Palace på Old Trafford i en kamp som kan få avgjørende betydning for Liverpools eventuelle spill i Champions League neste sesong.

Ikke lenge nok til

Men det ser dessverre ut til at Palace også da stiller uten forsvarskjempen Mamadou Sakho.

– Jeg tror ikke det er noen sjanse for at Sakho kan spille mot Man Utd, det er ikke lenge nok til at han vil være tilbake i form på Old Trafford, sa Sam Allardyce på en pressekonferanse torsdag.

Da Sakho ble båret av banen tidlig i annen omgang av kampen mot Tottenham i slutten av april, var frykten at korsbåndet var ødelagt og at han ville bli satt ut av spill i ni måneder.

Bekrefter interesse for kjøp

Det ville satt en stopper for planene om å selge han i sommer. Heldigvis viste det seg at franskmannen «bare» hadde strukket leddbånd i venstre kne.

I Palace er de så fornøyd med stopperen at de ønsker å kjøpe ham. Det har styreformann Steve Parish bekreftet.

– Det er vanskelig, men vi ønsker å beholde ham. Han er her i dag (på Selhurst Park), selv om han ikke hadde trengt å være det, sa Parish til BT Sport.

– Han har vært en stor, stor del av grunnen til at vi har kommet dit vi er. Han er en leder, en fantastisk karakter, og en god spiller. Vi ville elske å få i havn en slik avtale, sa han videre.

Liverpool håper å kunne innkassere rundt 30 millioner pund på Sakho i sommer. Southampton og Roma skal også være interessert.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]