Ser frem til Leicester-kampen etter fine dager på La Manga

Søndag returnerte Liverpool-troppen til Merseyside etter fire dager på La Manga. Sadio Mané har fått ladet batteriene, og ser nå frem til Leicester-kampen.

21. feb 2017 kl 18.53 Einar Kvande

– Treningsleiren gikk veldig bra. Vi hadde det fint der nede, samtidig som vi jobbet veldig hardt. Vi trente godt sammen, og vi hadde også noen vennskapelige konkurranser innad i troppen. Været var ikke strålende, men litt bedre enn her, oppsummerer senegaleseren treningsleiren på La Manga til Liverpoolfc.com.

– Treningsøktene var veldig intense, så det var nesten som under preaseason. Det var fint å samle laget igjen, for vi fikk noen dager fri etter Tottenham-kampen. Vi bodde sammen, tilbrakte fritiden sammen, og ble bedre kjente med hverandre utenfor treningsfeltet også.

Gleder seg til Leicester-kampen

Nå ser Mané frem til mandagens kamp mot Leicester, og håper å følge opp sine to scoringer i 2-0 seieren over Tottenham med nye nettkjenninger på King Power Stadium.

– De siste ukene har vært vanskelige for klubben, men vi har jobbet videre, noe som har vært viktig. Vi fant tilbake til formen mot Tottenham. Nå må vi spille kampen mot Leicester med den samme innstillingen, konkluderer Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]