Spillerbørs:Karius klart best på svak dag

Ingen tvil. Loris Karius var Liverpools beste med klar margin i en svært svak forestilling av bortelaget i semifinalen i ligacupen.

Loris Karius 8

Tyskeren hadde flere gode redninger i dag.Blant anent en fotparade i første omgang på et skudd fra Redmond. Tyskeren var sikkerheten selv på flere andre muligheter fra hjemmelaget. Sjanseløs på målet og da fikk han null hjelp fra sine forsvarere. Liverpools beste med god margin.

Nathaniel Clyne 5

Slet veldig på høyresiden og var alt for ofte på etterskudd, blant annet på Redmonds mål. Bidro også lite framover. Alt for lite besluttsom.

Dejan Lovren 5

Fikk pipekonsert mot seg hver gang han var nær ballen. Var vel forsvarsfirerens bestemann i dag, uten at det sier alt for mye. På plussiden noen gode klareringer, men i dag havnet dessverre forsvarerne på minussiden for Liverpool.

Ragnar Klavan 4

Svak på lederlaget, der han er alt for avventende i duellen og så bommer på ballen, som går til Rodriguez som legger inn til Redmond. Var også i flere andre situasjoner i overkant nølende.

James Milner 5

Kapteinen er god til å være spillbar i Liverpools gode periode de første 20 minuttene i første omgang. Etterhvert slet han med plasseringsproblemer.

Lucas Leiva 4

Blir linket bort i de flrste transfervinduene, men får fortsatt sine muligheter. I denne kampen havnet han alt for ofte i ingenmannsland. Hadde en grov miss på Southamptons største sjanse i andre omgang, da han gled. En forferdelig kamp av brasilianeren som han bør glemme raskest mulig.

Emre Can 3

Har aldri spilt en dårligere kamp for Liverpool. Nøler i de fleste situasjoner, tar en touch for mye, er plasseringssvak og vet ikke hva han skal gjøre med ballen når han får den. Spilte hele kampen i sirup på midten. Bør ha spilt seg ut av laget mot United.

Georginio Wijnaldum 5

Startet med flere slurvete pasninger. Var noe mer offensivt rettet enn kollega Can. Flinkere til å finne løsninger framover. Ingen stor kamp av nederlenderen heller. Han ble ofret for Coutinho etter en drøy time.

Adam Lallana 5

Oppsatt på å gjøre en god figur på sin gamle hjemmebane, men han ble for ofte stilt i skyggen av gamle lagkamerater. Hadde noen spede forsøk offensivt, men det ble for sjelden og for slapt denne gang. Tar noen offensive initiativ, blant annet på Firminos sjanse i første omgang. Fotfulgt av hjemmelagets vaktbikkje, Clasie, det meste av kampen.

Roberto Firmino 6

Hadde bortelagets største (og eneste?) sjanse i første omgang da han ble spilt fri av Lallana. Skuddet bokset Forster over. Firmino forsøkte seg med noen initiativ framover og skal få store pluss for forsøkene, men alt for mange av lagkameratene spilte godt under pari i dag.

Daniel Sturridge 4

Fire mål i ligacupen før denne kampen. Ikke i nærheten av sitt femte. Slet mot van Dijk, alt for passiv, initiativløs og falt alt for lett i flere situasjoner. Bør holde seg på beina skal det bli mål i fortsettelsen.

Divock Origi 0

Erstattet Firmino åtte minutter før full tid og hadde noen spede forsøk.

Philippe Coutinho 0

Kom innpå for Wijnaldum en knapp halvtime før slutt. Bidro til litt mer liv i et tannløst angrep. Aggresiviteten, bevegelsen og pasningsspill ble noe bedre, men ikke nok til å true et hjemmelag som var nærmere 4-0 enn Liverpool redusering.

Del

Loris Karius

14.10.2017 18:41

Karius konkluderer med at Liverpool var det beste laget

26.09.2017 09:22

– Champions League er min store sjanse

Loris Karius håper å bruke Champions League som et springbrett til å bli Liverpools førstekeeper.

25.09.2017 17:51

Starter i Moskva

Det bekrefter Jürgen Klopp, og hinter til at Sadio Mané og Trent Alexander-Arnold starter.

Spillerbørs

22.10.2017 19:26

Spillerbørs:Forsvarstabber ødela kampen

Målscoreren får vår bestemannspris på det som var en tung aften i London.

17.10.2017 23:50

Spillerbørs mot Maribor:Ustoppelig angrepstrio

Aldri har Liverpool scoret så mange mål i en bortekamp i Europa, noe vår børs bærer preg av.

14.10.2017 16:08

Spillerbørs:Salah kreativ kraft uten at Liverpool fikk hull på byllen

Jose Mourinho er nok den som er best fornøyd etter 0-0 på Anfield, hvor Mohamed Salah var den mest kreative hos vertene.

Siste Til vår nyhetsoversikt
23.02.2018 kl 23:26

- Vi må finne fightergløden

Jürgen Klopp understreker at storseier mot Porto vil ikke medføre at det tas lett på en hjemmekamp mot West Ham.

+
23.02.2018 kl 22:52

Motstanden i Champions League bekymrer ikke Klopp

Jürgen Klopp så alle kampene i Champions League denne uka, men ble ikke skremt.

+
23.02.2018 kl 19:02

West Ham til Anfield med selvtillit og angripere i form

David Moyes er klar over den offensive trusselen som Liverpool besitter, men sier at han selv har spillere som nå presterer.

+
23.02.2018 kl 15:44

Glad for et pusterom

Jürgen Klopp er glad for at hans lag nå har fått god tid til å forandre fokus fra en vellykket og stor kamp ute i Europa, og tilbake til ligaspillet og hva West

+