Spillerbørs:Karius klart best på svak dag

Ingen tvil. Loris Karius var Liverpools beste med klar margin i en svært svak forestilling av bortelaget i semifinalen i ligacupen.

11. jan 2017 kl 23.12 Tor Sandø

Loris Karius 8

Tyskeren hadde flere gode redninger i dag.Blant anent en fotparade i første omgang på et skudd fra Redmond. Tyskeren var sikkerheten selv på flere andre muligheter fra hjemmelaget. Sjanseløs på målet og da fikk han null hjelp fra sine forsvarere. Liverpools beste med god margin.

Nathaniel Clyne 5

Slet veldig på høyresiden og var alt for ofte på etterskudd, blant annet på Redmonds mål. Bidro også lite framover. Alt for lite besluttsom.

Dejan Lovren 5

Fikk pipekonsert mot seg hver gang han var nær ballen. Var vel forsvarsfirerens bestemann i dag, uten at det sier alt for mye. På plussiden noen gode klareringer, men i dag havnet dessverre forsvarerne på minussiden for Liverpool.

Ragnar Klavan 4

Svak på lederlaget, der han er alt for avventende i duellen og så bommer på ballen, som går til Rodriguez som legger inn til Redmond. Var også i flere andre situasjoner i overkant nølende.

James Milner 5

Kapteinen er god til å være spillbar i Liverpools gode periode de første 20 minuttene i første omgang. Etterhvert slet han med plasseringsproblemer.

Lucas Leiva 4

Blir linket bort i de flrste transfervinduene, men får fortsatt sine muligheter. I denne kampen havnet han alt for ofte i ingenmannsland. Hadde en grov miss på Southamptons største sjanse i andre omgang, da han gled. En forferdelig kamp av brasilianeren som han bør glemme raskest mulig.

Emre Can 3

Har aldri spilt en dårligere kamp for Liverpool. Nøler i de fleste situasjoner, tar en touch for mye, er plasseringssvak og vet ikke hva han skal gjøre med ballen når han får den. Spilte hele kampen i sirup på midten. Bør ha spilt seg ut av laget mot United.

Georginio Wijnaldum 5

Startet med flere slurvete pasninger. Var noe mer offensivt rettet enn kollega Can. Flinkere til å finne løsninger framover. Ingen stor kamp av nederlenderen heller. Han ble ofret for Coutinho etter en drøy time.

Adam Lallana 5

Oppsatt på å gjøre en god figur på sin gamle hjemmebane, men han ble for ofte stilt i skyggen av gamle lagkamerater. Hadde noen spede forsøk offensivt, men det ble for sjelden og for slapt denne gang. Tar noen offensive initiativ, blant annet på Firminos sjanse i første omgang. Fotfulgt av hjemmelagets vaktbikkje, Clasie, det meste av kampen.

Roberto Firmino 6

Hadde bortelagets største (og eneste?) sjanse i første omgang da han ble spilt fri av Lallana. Skuddet bokset Forster over. Firmino forsøkte seg med noen initiativ framover og skal få store pluss for forsøkene, men alt for mange av lagkameratene spilte godt under pari i dag.

Daniel Sturridge 4

Fire mål i ligacupen før denne kampen. Ikke i nærheten av sitt femte. Slet mot van Dijk, alt for passiv, initiativløs og falt alt for lett i flere situasjoner. Bør holde seg på beina skal det bli mål i fortsettelsen.

Divock Origi 0

Erstattet Firmino åtte minutter før full tid og hadde noen spede forsøk.

Philippe Coutinho 0

Kom innpå for Wijnaldum en knapp halvtime før slutt. Bidro til litt mer liv i et tannløst angrep. Aggresiviteten, bevegelsen og pasningsspill ble noe bedre, men ikke nok til å true et hjemmelag som var nærmere 4-0 enn Liverpool redusering.