Kaptein Jordan Henderson- Spillerne tok ansvar etter at alle har vært skuffet

Liverpools midtbanespiller understreker at seieren mot Tottenham bare er starten på noe man ønsker å bygge videre på.

14. feb 2017 kl 00.06 Torbjørn Flatin

Jordan Henderson tok selv initiativ til et spillermøte foran kampen mot Tottenham sist lørdag, etter at Liverpool ikke hadde vunnet en ligakamp i 2017.

- Vi spillerne tok selv ansvar da vi følte at vi hadde sviktet både oss selv, manageren og fansen, forklarer Henderson overfor Liverpool Echo.

- Vi må holde sammen. Det har vært en vanskelig periode da vi visste at vi ikke hadde vunnet på lang tid og prestasjonene ikke hadde vært av den standarden vi ønsker.

- En kamp som den mot Tottenham retter ikke opp alt det, men det er en begynnelse og et skritt i riktig retning. Nå må vi holde det gående.

- Det som gledet mest var 2.omgangen hvor vi var solide, fokuserte, drepte kampen og gjorde mye bra uten ballen.

Et stort løft

- Vi har fantastiske kvaliteter i dette laget, innstilling og personlighet, men det holder ikke bare å si det. Vi må vise det på banen under resten av sesongen.

- Vi hadde en god ukes trening i forkant og jeg synes vi greide å ta med oss alt fra treningene inn i kampen.

- Spesielt 1.omgang mot Hull var skuffende. Du har mye ballinnehav i slike kamper og noen ganger blir du tatt på kontringer og det kan også være at vi koblet av litt. Mot Spurs synes jeg imidlertid vi var veldig solide fra start til mål. Det er slik vi må være hver uke.

- Å få en slik seier har gitt alle et stort løft.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]