Sunderland U23 - Liverpool U23 0-0:Målløst for Liverpool U23

Liverpool U23 med Ojo på laget, klarte ikke å finne nettmaskene mot Sunderland.

29. jan 2017 kl 12.40 Arve Vassbotten

Sunderland U23 hadde to skudd i tverrliggeren i den andre omgangen, og var klart nærmest å score i denne kampen.

Liverpool ble også snytt for straffe i den første omgangen da Ojo ble felt, men det endte målløst i Sunderland.

Til tross for enkelte sjanser, er det nok Liverpool som skal være best fornøyd med poengdelingen søndag.

Grabara med nok en god kamp i målet for Liverpool, og Ojo viste også tidvis fram sine kvaliteter.

Kvalitetsmangel

– Vi manglet kvalitet i nøkkeløyeblikk i dag. De spilte veldig fysisk, men vi trenger mer kvalitet når vi har ballen, sier U23-trener Mike Garrity etter kampen.

Han mener også Ojo burde fått straffe i første omgang.

– Det så ut som en straffe fra der jeg var, men jeg må se det på nytt. Men man kan ikke henge seg for mye opp i slike beslutninger.

– Vi var farlig ved noen anledninger i den første omgangen, men vi klarte ikke helt det i den andre og det er skuffende.

– Grabara var veldig god, og er i form for tiden. Men jeg er ikke fornøyd med at vi er litt for åpne og litt naive defensivt. Vi etterlater for mye rom, sier han.

Liverpools lag: Grabara, Whelan, Hart, Masterson, Phillips, Williams, Ojo, Virtue, Brewster, Alves, M Gomes. Res: Brewitt, Kelleher, Brimmer, Lewis, T Gomes.

2. omgang:

90+5 min: Ojo med kampens siste sjanse på corner. Keepren får bokset unna og dommeren blåser av.

90+4. min: Sunderland nær å finne den forløsende scoringen fire minutter på overtid, men forsøket fra Robson går over.

90+3. min: Sam Hart med frispark fra venstre nå, svinger ballen utoverskrudd inn i feltet og keeper får kontroll.

90. min: Det er lagt til fem minutter.

89. min: Ojo kjemper med seg ballen inn i 16-meteren, men Sunderland får etter hvert kontroll og kontrer. Igjen er Grabara utenfor 16-meteren og header denne gangen unna.

88. min: Sam Hart med frisparket fra høyre, men den går rett inn til keeper. Masterson er nær å få styrt ballen.

87. min: Brewster felles stygt rett utenfor 16-meteren når han går på raid. Nelson hos Sunderland får gult kort.

85. min: Paulo Alves går ut, og Tony Gomes kommer inn for Liverpool.

84. min: Grabara langt utenfor 16-meteren og stopper en farlig kontring, når resten av Liverpool sover og roper på offside.

80. min: Ojo med en av de største sjansen for Liverpool, når han skyter like utenfor fra høyresiden inne i feltet.

75. min: Ny stor sjanse for Sunderland. For andre gang i omgangen går avslutningen i tverrliggeren. Like etter får Brewster ballen på 16-meteren for Liverpool, og finner Virtue. Hans skudd går utenfor.

68. min: Brady med et godt «brasse»-forsøk etter corner, men det går utenfor.

67. min: Jordan Williams kommer seint inn i en takling og får gult kort.

62. min: Gooch går ut for Sunderland. Josh Maja kommer inn.

59. min:Ethan Robson med et nydelig frispark fra 20 meter, treffer oversiden av tverrliggeren. Stor sjanse for Sunderland.

54. min: Gomes header like over etter et innlegg fra Ojo.

51. min: Bytte Sunderland. Molyneux kommer inn for skadde Asoro.

50. min:Sunderland Asoro blir liggende nede etter en takling. Han klarer ikke engang å hinke av banen hjulpet av to fra det medisinske apparatet, og må ut på båre.

46. min:Sunderland tar avspark i andre omgang.

1. omgang:

45. min: Pause

36. min:Asoro skaper problemer i feltet igjen, finner Beadling, som skyter like utenfor.

35. min: Brewster får ballen inne i feltet, faller og skyter liggende. Skuddet stoppes av keeper.

33. min: Ojo felles inne i feltet, men får ikke straffe. Svært tvilsom avgjørelse av dommeren.

30. min: Ojo med en klassepasning mellom to spillere til Virtue inne i feltet, men keeper redder skuddet. Liverpool får corner, Masterson header men det blir for svakt.

25. min: Sunderland, spesielt ved Asoro, har vært farlige de siste minuttene.

24. min: Asoro lurer seg forbi Phillips, men Hart stopper svensken.

21. min: God mulighet for Sunderland på corner, headingen går like over. Like etterpå redder Grabara mesterlig alene med Asoro.

20. min: Masterson med en god mulighet på skudd.

16. min: Lite som har skjedd de siste minuttene, kampen bølger litt fram og tilbake men uten at noen lag klarer å feste noe klart grep på kampen.

8. min: Ojo med frispark fra 20 meter. Skyter over muren, men rett på keeper.

7. min: God mulighet for Sunderland da Asoro finner Gooch, sistnevnte skyter utenfor.

4. min:Ojo viser fram sine tekniske kvaliteter tidlig i kampen, når han dribler av et par spillere på midtbanen.

2. min: Madger Gomes med en god ball lavt inn i feltet, Virtue er nær å komme på ballen, men Sunderland får ryddet opp.

1. min: Liverpool tar avspark. Like etter får Sunderland en stor sjanse etter frispark. Men Liverpool får ballen unna.