Spillerbørs Liverpool v Southampton:Tannløst angrep ga ingen scoringer

Keeper og forsvarere får best score da Liverpool aldri greide å få hull på byllen i semifinalen mot Southampton.

25. jan 2017 kl 23.26 Torbjørn Flatin

Loris Karius 7 – Holdt Liverpool inne i kampen med sin redning i 1.omgang og virket trygg. Etter pause hadde han ikke så mye å gjøre.

Trent Alexander-Arnold 6 – Unggutten var til tider god framover, selv om hans offensive spill gjorde at han på etterskudd noen ganger mot Redmond på sin side før pause. Virket noe påvirket av frustrasjon mot slutten av kampen.

Joel Matip 6 – Har noen elegant små fremspill som viser overblikk og teknikk, men blander det også med noe slurt og virket ikke overbevisende de gangene Southampton hadde plass og kontret med fart.

Dejan Lovren 6 – Gjorde en grei jobb hvor Liverpool hadde ballen i lange perioder. Bemerket seg lite på dødballer fremover, men det hadde nok mer manglende kvalitet på innleggene å gjøre.

James Milner 6 – Står på til siste slutt og er alltid spillbar, men virker seigere og mer slurvete enn for noen uker siden. I tillegg var dødballene svake, det må da gå an å få sendt en corner over første forsvarer?

Jordan Henderson 5 – Iherdig innsats, men ble involvert mye fremover da Liverpool stanget mot en forsvarsmur og uten å få til stort.

Emre Can 4 – Det går for sakte med Liverpool når de triller ball, og det går for sakte med Emre. Virker i tillegg å ha mistet det han hadde av selvtillit og kunne behøvd en pause. Kunne ha blitt helt da keeper greide å fiste ballen vekk ballen fra streken, men det ville i så fall ha vært en tabbe fra Southamptons sisteskanse.

Adam Lallana 6 – Alt i alt den friskeste framover. Ujevn, men villig, og flere av de beste mulighetene kom etter initiativ fra Adam.

Philippe Coutinho 5 – Har en og annen lekker pasning, men virker å være langt unna skikkelig kampform og blir borte i perioder.

Roberto Firmino 5 – «Forsvinner» i likhet med sin landsmann Coutinho til tider og preger ikke kampen slik en hadde forventet.

Daniel Sturridge 5 – Har en mistanke om at Daniel vil få en god del av skylden for at Liverpool aldri fikk hull på byllen. Burde ha scoret på minst en av sjansene han hadde i 2.omgang, men fikk også dårlig med service.


Divock Origi – Kom inn for å gi angrepet mer fart og tyngde. En vanskelig jobb og det er også vanskelig å huske at han gjorde noe positivt.

Georginio Wijnaldum – Et siste bytte fra Klopp, men var vel knapt nær ballen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]