To debutanter mot Liverpool?

Hull City var svært aktive i januarvinduet, og har ingen nye skader før hjemmemøtet mot de røde.

3. feb 2017 kl 15.21 Marius Rabben

På deadline day sikret Hull seg Kamil Grosicki fra Rennes og Alfred N’Diaye på lån fra Villarreal. Begge ligger an til å få sine første minutter mot Liverpool lørdag.

– Ja, de er begge tilgjengelige, sier manager Marco Silva på sin pressekonferanse før oppgjøret.

– Dette er to spillere som styrker stallen vår, og de er tilgjengelige hvis jeg inkluderer dem i kamptroppen.

– Spillertype som vi ikke har nok av

Grosicki, som er polsk landslagsspiller, spiller på kantene og kan bekle en angriperrolle, mens N’Diaye er en fysisk robust midtbanespiller.

– De ser bra ut på trening, slik som de andre spillerne. N’Diaye hadde sin første trening i går, Grosicki har trent de to siste dagene, og begge gjør det bra, sier Silva.

– Grisickis kallenavn, «den polske Messi», er ikke viktig for meg. Men han er en type spiller vi ikke har fra før. Han, Lazar Markovic og Jarrod Bowen er spillere vi ikke har nok av.

MULIGE DEBUTANTER:
MULIGE DEBUTANTER:  Kamil Grosicki (t.v) har kommet fra fransk fotball, mens Alfred N'Diaye, med fortid i Sunderland, er hentet på lån fra Villarreal.

– Han er en hurtig spiller som liker å utfordre, og han kan bidra med noe nytt til stallen vår.

Henriksen ute

I januar hentet klubben i tillegg Andrea Ranocchia (lån), Omar Elabdellaoui (lån), Evandro Goebel, Oumar Niasse (lån), Markus Henriksen og Lazar Markovic (lån).

Sistnevnte kan som kjent ikke spille mot utlånsklubben Liverpool.

Henriksen er ute etter å ha fått skulderen ut av ledd i januar, men Silva bekrefter at det ikke er noen nye skader etter poenget mot Manchester United onsdag.

Fra før er Curtis Davies (hamstring), Ryan Mason (kraniebrudd), Will Keane (kne), Greg Luer (kne), Moses Odubajo (kne) og Brian Lenihan (kne) utilgjengelige.

Spissen Dieumerci Mbokani har returnert fra Afrikamesterskapet og er aktuell for spill.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]