Tre målgivende på de fem siste kampene

Lucas Leiva har plutselig blitt assistkongen!

2. mai 2017 kl 13.14 Einar Kvande

Lucas Leiva hadde fremspillet til Emre Cans fantastiske saksespark i 1-0 seieren over Watford på Vicarage Road i går kveld – på overtid i første omgang.

Det var også Lucas som stusset frisparket til James Milner videre i forkant av Roberto Firminos vinnermål mot West Bromwich på The Hawthorns – også det på overtid i første omgang.

Lucas var også nest sist på ballen da Philippe Coutinho gjorde Liverpools andre mål i 3-1 seieren over Everton i Merseyside-derbyet på Anfield. Den scoringen kom etter 31 minutter.