Troen skal bringe de røde tilbake på vinnersporet

Jürgen Klopp sier at troppen på Anfield fortsatt er veldig bra, og at han selv fortsatt er en god manager. Nå trengs det positiv energi for å snu trenden etter tre hjemmetap.

30. jan 2017 kl 10.24 Torbjørn Flatin

- Det var en dårlig kamp, en kamp hvor jeg selv kunne ha forlatt stadion før sluttsignalet. Det er ikke slik at jeg mener folk må bli og akseptere alt, sier Jürgen Klopp i etterkant av tapet mot Wolveerhampton, og etter at han tidligere har gitt fansen på Anfield reprimande for ikke å støtte laget til siste slutt.

- Jeg vet vi behøver positiv energi de neste kampene. Dette er fortsatt en veldig god tropp selv om alle nå tenker «å Herregud!». Jeg er fortsatt en rimelig god manager selv om vi nettopp har tapt tre kamper. Det forandrer seg ikke, men stemningen rundt forandrer seg.

- Jeg kan ikke fornye meg hver dag. Det gjelder å arbeide som vanlig. Hva skal til for at vi kan slå tilbake? Det er tro. Noen spør meg om vi har for mye tro, men det er vår base.

Ikke siden 1923

- Jeg visste ikke at det noen gang hadde skjedd, noe som både øker presset og men samtidig ikke er viktig, svarer Klopp til Liverpool Echo da han blir konfrontert med at siste gang Liverpool tapte fire ganger på rad på Anfield var i 1923. – Det handler om å vinne fotballkamper og nå har vi en ny sjanse.

- Det eneste som er bra med den siste kampen er at den nå er over. Ikke minst mentalt må vi nå komme oss og se fram mot neste kamp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]