– Trolig ingen januarkjøp

Ifølge The Times er det usannsynlig at Jürgen Klopp styrker stallen i det nåværende overgangsvinduet.

13. jan 2017 kl 08.57 Marius Rabben

Liverpool skal ha vurdert Bundesliga-talentene Christian Pulisic (18), Julian Brandt (20) og Julian Draxler (23), men ingen av dem blir røde i januar. Sistnevnte er allerede solgt fra Wolfsburg til Paris Saint-Germain, mens Pulisic og Brandt ikke er til salgs.

Dermed vil Klopp trolig nøye seg med spillerne han har, ifølge Paul Joyce i The Times.

Philippe Coutinhos nylige retur etter ankelskaden kom beleilig i fraværet av Sadio Mané, som kan være opptatt med Afrikamesterskapet til begynnelsen av februar, og brasilianeren forventes å starte mot Manchester United søndag.

Vil ikke ha kortsiktig løsning

I desember uttalte Klopp at han ikke ønsker å hente spillere kun for at de skal være en løsning for vinteren, og fokuserer heller på det langsiktige.

– Å bygge en stall er åpenbart noe veldig viktig og sensitivt. For mye av ditt og for mye av datt dreper alltid kvalitet. Det er bra å ha konkurranse om plassene, men om man ikke får noen sjanser uansett, dreper det utviklingen, sa han.

Men manageren har ikke utelukket at noe vil skje denne måneden, og har unnlatt å kommentere konkrete planer «fordi det er pågående arbeid».

– Hvis noe skjer, blir dere informert med en gang, fortalte tyskeren like før nyttår.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]