U23-laget vant treningskamp

Liverpool U23 vant 4-0 over Nike Academy i en treningskamp på akademiet i Kirkby i ettermiddag.

22. feb 2017 kl 16.53 Einar Kvande

Sheyi Ojo spilte i 64 minutter, mens spillere som Joe Gomez og Kevin Stewart spilte hele kampen, melder Liverpoolfc.com.

Toni Gomes gjorde to mål, mens Ojo og Stewart gjorde ett hver.

Liverpool startet kampen friskt, og Gomes åpnet scoringsballet etter 22 minutter. Keeper Caoimhin Kelleher kastet ballen ut til Ojo. Han fant Paulo Alves, som i sin tur fant Gomes, som løp seg fri og leverte en avslutning av beste merke.

2-0 målet kom etter at Harry Wilson fant Stewart, som nettet fra kloss hold.

To minutter før pause kom 3-0. Gjestene gjorde en forsvarstabbe, og Wilson fant Gomes som gjorde sitt andre mål for dagen.

Liverpool fortsatte å føre kampen de siste 45 minuttene. Ojo gjorde 4-0 ti minutter ut i omgangen, da han satte ballen i mål fra kloss hold, etter at en avslutning fra Sam Hart først hadde blitt reddet.

Liverpools lag: Kelleher, Whelan (Hart 45), Randall, N Phillips (Masterson 45), J Gomez, Stewart, Wilson (M Gomes 70), Brimmer (Williams 45), T Gomes (Brewster 45), Alves (Virtue 74), Ojo (Dhanda 64).