Players' Awards:Sadio Mané ble årets spiller

I tillegg ble Trent Alexander-Arnold årets unge spiller, Ben Woodburn årets akademispiller, Emre Can scoret årets mål, og Lucas fikk hederspris.

9. mai 2017 kl 20.35 Arve Corneliussen

– Takk til alle spillerne, og takk til manageren. Dette betyr utrolig mye for meg fordi det er lagkameratene som stemmer, sier Sadio Mané i takketalen, etter han vant årets spiller blant spillerne.

Adam Lallana og Roberto Firmino ble henholdsvis nummer to og tre i kåringen.

Mané ble også kåret til årets spiller av klubben, og gikk dermed hjem med to priser.

Alexander-Arnold årets unge spiller

– Jeg vil takke alle som har stemt, og alle som har hjulpet meg å komme så langt. Forhåpentligvis kommer vi til å gjøre det bedre neste sesong. Takk til alle som har brukt tiden sin på meg. Jeg setter pris på det, sier Trent Alexander-Arnold i takketalen.



Ben Woodburn årets akademispiller

– Jeg vil takke alle som har stemt på meg. Det betyr mye. Jeg vil også takke familien min, og alle de ansatte i Liverpool som har hjulpet meg til å oppnå det jeg har gjort denne sesongen, sier Woodburn.

Emre Can scoret årets mål

– Takk for prisen. Det er det beste målet jeg har scoret, men for meg var det viktigst at vi tok tre poeng i den kampen, og at jeg kunne hjelpe laget. Jeg vil si takk til lagkameratene mine, og selvfølgelig takk til Lucas for den flotte pasningen, sier Emre Can med glimt i øyet.

Hederspris til Lucas

Brasilianeren fikk prisen for spesiell anerkjennelse, utdelt av Kenny Dalglish.

– Tusen takk for de ti årene. Liverpool er en del av livet mitt, og takk til alle jeg har jobbet med her. Noen har blitt veldig gode venner av meg, og en del av familien min. Jeg er veldig stolt, og håper vi alle kan feire om noen uker om vi klarer målet vårt om Champions League-kvalifisering. Takk til konen og familien min som har støttet meg hele tiden, for vi vet alle at det ikke bare har vært gode stunder. Jeg er veldig takknemlig over muligheten til å spille for Liverpool, sier Lucas.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]