Vil forsøke å sikre seg Brandt

Jürgen Klopp ønsker seg Bayer Leverkusen-vingen Julian Brandt.

10. jan 2017 kl 18.28 Einar Kvande

James Pearce i Liverpool Echo heller imidlertid kaldt vann i blodet på alle som drømmer om at Brandt skal forsterke laget nå i januar, for det er ifølge Echo-journalisten snakk om en sommerovergang som Liverpool vil prøve å få istand for tyskeren.

Liverpool har speidet på den 20 år gamle landslagsspilleren hele sesongen, og Anfield-klubben vet at det ikke vil være mulig å sikre seg Brandt under transfervinduet i januar, da Leverkusen står fast på at spilleren ikke er til salgs midt i sesongen.

Pearce skriver at Liverpool vil gjøre et nytt fremstøt mot Bundesliga-klubben til sommeren. Da vil de få hard konkurranse om vingens signatur fra både Bayern München og andre storklubber.

Pulisic fortsatt på radaren

Brandt kom til Leverkusen fra Wolfsburg i 2014, og har kontrakt med Leverkusen frem til sommeren 2019. Rapporter i Tyskland antyder at spilleren har en utkjøpsklausul på rundt 17 millioner pund som kan aktiveres i 2018.

Dersom Brandt skulle finne på å signere en ny kontrakt med Leverkusen, vil det nok redusere Klopps sjanser til å få sin mann betraktelig.

James Pearce skriver at Klopp fortsatt er interessert i Borussia Dortmunds Christian Pulisic, men heller ikke amerikaneren vil være tilgjengelig for noen overgang før til sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]