Vil unngå ny cup-skuffelse

Emre Can ønsker ikke reprise av de forrige sesongene.

11. jan 2017 kl 15.11 Lars Frøsland

For Emre Can har ligacupen bydd på berg- og dalbaner i hans første sesonger som Liverpool-spiller. I Brendan Rodgers siste hele sesong ble Liverpool slått på målstreken av Chelsea i semifinalen.

Forrige sesong var det Liverpool sin tur til å ta seg videre, men i finalen ble det tap mot Manchester City.

– Det gjør oss bare mer motivert. Vi kjenner følelsen av å tape finaler, og nå ønsker vi følelsen av å vinne dem. Jeg håper – og jeg tror at vi klarer det neste gang vi er i en finale, uttaler Can til Liverpool FC magazine.

– Hver sesong jeg har vært her har vi kommet til semifinalen. Nå er det en ny semifinale, denne gangen mot Southampton, og det gir mening at vi går der og vinner. Det er selvsagt vårt mål.

Venter tøff motstand

– Jeg vet fra vårt forrige møte med dem at Southampton blir en tøff motstander. De er virkelig et godt lag, et sterkt lag. Vi spilte ikke vår beste kamp da det ble 0-0, men vi vet vi kan gjøre det bedre denne gangen. Målet er å vinne begge kampene.

Tyskeren tror Liverpool drar fordel av å spille hjemme sist.

– Jeg foretrekker å spille jeg spille hjemme sist. Det er en fordel dersom det blir ekstraomganger eller straffesparkkonkurranse. Det er alltid bedre når man har fansen i ryggen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]