Avventende til nye kontrakter

U23-profiler har ennå ikke skrevet under på ny avtale med klubben.

10. jan 2018 kl 21.12 Marius Rabben

Liverpool ønsker å forlenge kontrakten til både Harry Wilson og Ovie Ejaria før eventuelle låneavtaler ut sesongen, men duoen har foreløpig ikke akseptert betingelsene.

Det skriver James Pearce i Liverpool Echo onsdag.

Uten å ha vært i førstelagstroppen denne sesongen studerer duoen mulighetene for utlån frem til mai, da lite tyder på at de vil få noe annet enn U23-fotball i helrødt det kommende halvåret.

En rekke klubber i Championship viser også interesse for de to midtbanespillerne, ifølge Pearce.

Men noen utlån skjer mest sannsynlig ikke før Wilson og Ejaria har satt sine navnetrekk på nye kontrakter, slik klubben gjorde med Ryan Kent i sommer og Corey Whelan denne vinteren.

ØNSKER A-LAGSFOTBALL:
ØNSKER A-LAGSFOTBALL:  Ejaria og Wilson har ikke spilt for Liverpools førstelag siden januar i fjor.

Satt tilbake av skader

Wilson, som scorer jevnt og trutt for U23, hvor han var kaptein og ble toppscorer forrige sesong, har ikke spilt for førstelaget siden debuten mot Plymouth i FA-cupen for ett år siden.

20-åringen slet med skade i sommer og begynnelsen av sesongen, men har siden imponert med ni nettkjenninger og tre assists på ti kamper i Premier League 2.

Tilbake i 2015 hadde Wilson et høstopphold på omtrent tre måneder i Crewe Alexandra, før han i 2016 skrev under på en kontrakt som varer til sommeren 2019.

Ejaria fikk gjennombruddet etter å ha imponert Jürgen Klopp på trening, og spilte i åtte kamper, hvorav to i Premier League, forrige sesong.

En lei ankelskade i januar i fjor ødela imidlertid våren for den tidligere Arsenal-spilleren, og han har ikke vært en del av førstelaget siden. Denne sesongen har 1997-modellen som oftest trent på akademiet istedenfor på Melwood. Med godt overblikk og imponerende nærteknikk har Ejaria notert seg for én scoring og to målgivende i ligaen, samt en lekker matchvinnerscoring i PL International Cup i november.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]