Guillem Balague:– Coutinho-salget kan snart bli bekreftet

En overgang skal være nærmere. Coutinho ønsker ikke å bli til sommeren.

6. jan 2018 kl 12.48 Arild Skjæveland

Philippe Coutinho kan bli Barcelona-spiller allerede i helgen.

Det melder Guillem Balague, som normalt har vært velinformert på saken. Han siterer videre AS-journalist Moisés Llorens.

Ifølge Llorens er partene enig om en overgangssum som kan stige til 160 millioner euro, og at planen er at spilleren drar til Barcelona i kveld, hvor han ser kampen mot Levante på Camp Nou på søndag.

Oppdatering

Siden denne saken ble publisert, har det kommet en liten oppdatering.

Balague skriver at spilleren ikke er med på treningsleiren til Dubai, og ønsker at avtalen skal bli klar så snart som mulig. Han er selv villig til å være med på å betale overgangssummen - en sum skal trolig vil bli nær 160 millioner euro.

Klubbene har enda ikke kommet til enighet, men spilleren ønsker at det skal bli klart før neste uke. Samtidig ønsker Barcelona å komme med en offentliggjøring 'veldig snart'.

Liverpool prøver fortsatt å overtale spilleren til å bli ut sesongen så snart avtalen med Barcelona er klar - og er heller ikke på jakt etter en erstatter, etter å ha prøvd å få Keita tidligere.

– Har allerede tatt farvel

Coutinho skal allerede ha sagt farvel til sine lagkamerater i Liverpool, ifølge AS, og dersom alt går etter planen vil han trene med Barcelona for første gang på mandag.

Han kan debutere mot Celta Vigo i cupen på onsdag, eller mot Real Sociedad i ligaen neste helg, dersom det viser seg at partene har kommet så langt i forhandlingene som Llorens hevder.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]