– Dette kommer jeg aldri til å glemme

Dejan Lovren var kanskje et litt overraskende valg som kaptein mot Manchester City.

14. jan 2018 kl 22.36 Einar Kvande

Med Jordan Henderson og Virgil van Dijk på skadelisten, James Milner og Simon Mignolet på innbytterbenken, og Philippe Coutinho solgt til Barcelona, falt valget på Dejan Lovren da Jürgen Klopp skulle plukke ut sin kaptein til kampen mot Manchester City.

Det var en oppgave kroaten tok på seg med glede.

– Det var en drøm som gikk i oppfyllelse, sier Lovren til Liverpoolfc.com.

– Dette kommer jeg aldri til å glemme så lenge jeg lever. Jeg vil kanskje bare oppleve å bære kapteinsbindet for Liverpool en gang, men det er nok. Det er en stor ære å representere en klubb som Liverpool, legger midtstopperen til.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]