FIRE MØTER:  Roberto Firmino har spilt mot Virgil van Dijk fire ganger. Nå er de lagkamerater.

Glad for å slippe flere dueller med Van Dijk

Roberto Firmino har møtt sin nye lagkamerat fire ganger siden han kom til Premier League.

Siden overgangen fra Hoffenheim i 2015 har Roberto Firmino spilt mot Virgil van Dijk i Southampton-forsvaret fire ganger. Nå er brasilianeren glad for å ha stopperen på samme lag.

– Han er en veldig, veldig god forsvarsspiller, og det er alltid tøft å møte ham. Det er vanskelig, for han markerer deg tett, og jeg synes han er en spiller av veldig høy kvalitet, sier Firmino til Liverpoolfc.com

Gleder seg til å være på samme lag

Firmino mener stopperen vil tilføre laget mye.

– Han er veldig sterk fysisk, og har tilstedeværelse. Han er høy, veldig sterk, og har gode ferdigheter i tillegg. Jeg håper at han kan hjelpe oss så mye som mulig.

– Alle som kommer inn tilfører gruppen nye nytt, og jeg håper han kan gjøre det samme og gi laget noe. Jeg gleder meg så klart til å spille sammen med han. Det er fint at han har kommet til oss, og jeg kommer til å ta imot ham med åpne armer og bli venn med han, sier brasilianeren.