Glad for å slippe flere dueller med Van Dijk

Roberto Firmino har møtt sin nye lagkamerat fire ganger siden han kom til Premier League.

4. jan 2018 kl 11.38 Arild Skjæveland

Siden overgangen fra Hoffenheim i 2015 har Roberto Firmino spilt mot Virgil van Dijk i Southampton-forsvaret fire ganger. Nå er brasilianeren glad for å ha stopperen på samme lag.

– Han er en veldig, veldig god forsvarsspiller, og det er alltid tøft å møte ham. Det er vanskelig, for han markerer deg tett, og jeg synes han er en spiller av veldig høy kvalitet, sier Firmino til Liverpoolfc.com.

Gleder seg til å være på samme lag

Firmino mener stopperen vil tilføre laget mye.

– Han er veldig sterk fysisk, og har tilstedeværelse. Han er høy, veldig sterk, og har gode ferdigheter i tillegg. Jeg håper at han kan hjelpe oss så mye som mulig.

– Alle som kommer inn tilfører gruppen nye nytt, og jeg håper han kan gjøre det samme og gi laget noe. Jeg gleder meg så klart til å spille sammen med han. Det er fint at han har kommet til oss, og jeg kommer til å ta imot ham med åpne armer og bli venn med han, sier brasilianeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]