Klopp avgjør hva som skjer med Coutinho

Brasilianeren involveres ikke mot Everton.

3. jan 2018 kl 14.15 Arild Skjæveland

Uansett hva som skjer med Philippe Coutinho i januar, så er det Jürgen Klopp sin avgjørelse. Det skriver normalt velinformerte Chris Bascombe i The Telegraph.

«Det er ingen verdens sjanse for at eierne Fenway Sports Group vil godkjenne salg av Philippe Coutinho uten å høre på managerens instruksjoner. Det var situasjonen i sommer, og ingenting har endret seg», skriver Bascombe videre.

Spilleren selv vil ha en overgang til Barcelona, og fremtiden hans avhenger nå av det budet som er ventet å komme fra den spanske ligalederen. Liverpool avslo bud på 115 millioner pund i sommer, og mener spilleren er verdt minst 150 millioner euro i dagens marked.

Foreløpig har ingen bud kommet

Klubben har enda ikke gått ut og sagt noe om Coutinhos fremtid, fordi det enda ikke har kommet noe bud å ta hensyn til.

«Det er folk som mener det ville gi mer mening for Liverpool å avtale en pris nå, og beholde spilleren for resten av sesongen. Siden det ikke har vært noen forhandlinger, er det umulig å finne ut om Coutinho eller Barcelona er åpen for den muligheten på dette tidspunktet. Bare dersom og når de legger inn et bud, kan et slikt scenario vurderes», står det i Bascombe sin sak.

Guillem Balague skriver at Barcelona forbereder et bud som kan være verdt totalt 150 millioner euro, dersom alle kriterier innfris.

Mister derbyet

Liverpools nummer 10 sto over Burnley-kampen med det klubben beskriver som en liten lårskade. Den gjør at han også kommet til å miste derbyet, skriver Bascombe.

Klubben fastholder ved at det kun er skaden som gjør at han vil miste kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]