Jürgen Klopps pressekonferanse– Ingenting jeg sier vil hjelpe meg, spilleren eller klubben

Les hva manageren sa før møtet med Everton.

4. jan 2018 kl 14.51 Arild Skjæveland

Liverpool møter Everton på Anfield i FA cupens tredje runde fredag kveld.

Jürgen Klopp har møtt pressen. Du kan selv se pressekonferansen på nytt i videovinduet over - eller lese hva han sa i denne saken.

Om Philippe Coutinho

– Alt jeg sier nå vil bare lage nye historier, så jeg har ingenting å si. Det er et overgangsvindu.

– Ingenting jeg sier vil hjelpe meg, spilleren eller klubben.

– 80 prosent av kameraene her er her kun for svarene om dette, og det er bortkastet tid.

Samtidig sa han at han forventet brasilianeren skadefri til Manchester City-kampen 14. januar.

Salah og Coutinho spiller ikke derbyet

Manageren bekrefter at både Mohamed Salah og Philippe Coutinho er uaktuelle for fredagens kamp.

Han vil vurdere Virgil van Dijk inn mot kampen.

– Han er frisk, og jeg må ta en avgjørelse for denne kampen. Den har jeg ikke tatt enda. Vi får se hva vi gjør med han. Midtstopperplassen er normalt en posisjon som må spilles inn sammen med lagkameratene, men jeg er sikker på at mange ønsker å se ham på banen. Men jeg har ikke avgjort det enda, og vi får vente på de siste oppdateringene før vi tar ut laget.

– Jeg har hørt folk si at jeg ikke respekterer cupturneringene nok, så kanskje jeg må gjøre det mer åpenbart at jeg gjør det. Laget jeg vil ta ut vil vise all respekten vi har for FA cupen.

Han sier at ingen av skadene til Salah eller Coutinho er alvorlige.

Vil vinne FA cupen

– Hver eneste dag prøver vi å forbedre oss og utvikle spillet vårt. Vi vet hvor desperate supporterne våre er for troféer. Vi er også det, men vi må vise det på banen.

– Dette er en cupturnering, så den kommer utenfor resten av sesongen. Det er ingen favoritt i en cupkamp. Vi må bruke fordelen vi har med at det spilles på Anfield.

Om Everton

– Om Everton vil ha ballen mer enn oss i morgen vil det være en overraskelse. Everton har allerede forandret seg. Da vi analyserte dem hadde de mer offensivt spill i andre kamper enn mot oss. De venter på å få en sjanse.

Moreno og Hendersons situasjon

Manageren bekrefter at Alberto Moreno og Jordan Henderson vil trene med laget igjen etter Everton-kampen og inn mot møtet med Manchester City.

Karius tilbake i mål

Klopp har varslet at han kommer til å stille med det beste laget som mulig. Loris Karius vil være tilbake mellom stengene mot Everton.

Samtidig kommer Danny Ward til å sitte på benken. Manageren svarte ikke på spørsmål om den walisiske landslagskeeperen kom til å bli lånt ut i januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]