27. jan 2018 kl 23.20 Arild Skjæveland

Simon Mignolet 4

Veldig passiv. West Brom scorer på nesten alt de kommer med, men det er VAR og ikke Mignolet som hindrer det som ikke går inn. Var heldigvis for belgieren offside da WBA hadde ballen i nettet i andreomgang, men det skal han være glad for.

Trent Alexander-Arnold 4

Svak på det første målet, og også 2-0 kommer fra hans side. Svak i duellspillet, og heller ikke offensivt er det som vi har blitt vant med fra Trent. Har løfter seg noe mot slutten, men ingen god kamp.

Joël Matip 3

Hva var det han gjorde på det tredje målet?! Må ta sin del av skylden for alle baklengsmålene. Kanskje hans svakeste kamp for Liverpool.

Virgil van Dijk 4

Ingen god kamp av Van Dijk, og på grunn av prislappen blir det han som er det store samtaletemaet selv om han ikke var den verste. Rett og slett elendig jevnt over av alle bakover i banen.

Alberto Moreno 4

Virket veldig tent på å vise seg frem i de første minuttene, men så var det litt tilbake til den gamle Moreno. På en dag Liverpool svikter kollektivt bakover forventer en ikke at spanjolen er den som står frem og rydder opp. Det var han heller ikke – og han var ikke i nærheten på noen av målene.

Emre Can 4

Kveldens kaptein tapte midtbanekrigen mot Krychowiak og Barry i den første omgangen. Fikk lite til å stemme, og pådro seg et gult kort før han ble byttet ut og ga fra seg kapteinsbindet.

Georginio Wijnaldum 5

En svak kamp av Wijnaldum. Mange svake ballmist, er stadig på etterskudd, og bidrar ikke i det hele offensivt. Ser ut til å være et stykke unna sin beste form.

Alex Oxlade-Chamberlain 4

Veldig anonym i den første omgangen, og direkte svak i det han spiller i andre. Veldig svake dødballer, og de to siste kampene har vært mer den spilleren Arsenal-supporterne advarte mot, enn det vi så i julen og frem til Manchester City-kampen.

Sadio Mané 5

Ser ikke ut til å være i nærheten av toppformen. Kommer seg i noen gode posisjoner om klarer ikke å utnytte det. Er en av tre som blir tatt av banen da Klopp gjorde sitt trippelbytte.

Mohamed Salah 6

Er en av kun to spillere som får godkjent i kveld. Skaper mye av lite, er hurtig og lur. Får straffespark og scorer reduseringsmålet. En klassespiller som får godkjent på en kveld der Liverpool svikter som lag.

Roberto Firmino 6

Nydelig avslutning på 1-0, og det var fryktelig synd at han brenner det straffesparket. Han har nå brent to straffespark denne sesongen – og begge har truffet stolpene. Jobber veldig godt, og er Liverpools beste spiller i kveld.