Lokomotiv eller Spartak?

Journalistene som følger Liverpool tettest er uenige om hvilken Moskva-klubb som har Lazar Markovic på ønskelisten.

24. jan 2018 kl 19.00 Einar Kvande

Mens James Pearce i Liverpool Echo tidligere i dag meldte at Lazar Markovic kan være på vei til Spartak Moskva, melder Chris Bascombe i The Telegraph nå at det er Lokomotiv Moskva som har midtbanespilleren på ønskelisten. David Anderson i Mirror hevder også at det er Lokomotiv Moskva som har serberen i kikkerten.

Bascombe skriver at Lokomotiv er en av flere europeiske klubber som vurderer muligheten for å få i stand en låneavtale med Liverpool. 23-åringen, som ble kjøpt fra Benfica for 20 millioner pund i 2014, har som kjent tidligere vært utlånt til klubber som Fenerbahce, Sporting Lisboa og Hull.

Bascombe skriver at Markovic sine representanter har informert Liverpool om at Lokomotiv er den mest realistiske muligheten i dette transfervinduet. Anderson skriver at Lokomotiv har tatt kontakt med Liverpool og sagt seg interesserte i Markovic. Anfield-klubben vil ifølge Mirror-journalisten vurdere et utlån for resten av sesongen dersom Lokomotiv er villige til å betale en brukbar sum for å låne spilleren, samtidig som de dekker hele hans lønn på 35 000 pund i uken.

Mirror nevner også at Anderlecht, Celta Vigo og Espanyol følger med på hva som skjer rundt Markovic.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]