– Prislappen er et kompliment

Virgil van Dijk er ikke bekymret over at Liverpool betalte 75 millioner pund for hans tjenester.

12. jan 2018 kl 10.22 Einar Kvande

I et intervju med Jamie Carragher for Sky Sports insisterer Virgil van Dijk på at prislappen ikke plager ham i det hele tatt.

Nederlenderen kom fra Southampton til Liverpool den 1. januar, og markerte debuten med å score vinnermålet mot Everton i FA-cupens tredje runde.

– Prislappen gjør meg ikke nervøs. Den er et stort kompliment for meg selv og den harde jobben jeg har gjort frem til nå. Det at Liverpool er villige til å betale så mye penger for meg er ikke noe jeg kan gjøre noe med, sier Van Dijk i intervjuet.

Totalpakken ble avgjørende

Chelsea og Manchester City var også svært interesserte i å hente Van Dijk, men midtstopperen valgte å jobbe under Jürgen Klopp i Liverpool.

– Jeg tenkte på størrelsen til klubben, fansen, spillerne og manageren. Hele pakken her er helt utrolig. Du ser for deg hvordan det blir å spille i denne atmosfæren i hver hjemmekamp, og det er strålende. Jeg bare veldig glad for at jeg får spille for denne klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]