SkadeoppdateringSalah har vært syk

Liverpool håper at Salah og Klavan vil trene igjen på fredag. Fortsatt usikkerhet rundt Lovren.

19. jan 2018 kl 14.17 Arild Skjæveland

Like før Jürgen Klopps pressekonferanse har Liverpool FC kommer med en oppdatering på skadesituasjonen før bortekampen mot Swansea på mandag.

Treningsbildene fra torsdag avslørte at Mohamed Salah, Ragnar Klavan og Dejan Lovren ikke trente, men at spillere som Virgil van Dijk, Jordan Henderson og Alberto Moreno var tilbake i trening med laget.

Plaget med sykdom

Liverpoolfc.com melderat de tre spillerne som mistet treningen gjorde det på grunn av sykdom. Klavan og Salah kan være tilbake på trening i dag.

– Raggy (Klavan) var ute, men er forhåpentligvis tilbake i dag. Dejan var ute. Mo Salah var ute, men er forhåpentligvis tilbake i dag, sa Jürgen Klopp.

– «Mo» og «Raggy» er på bedringens vei, men Dejan er vi ikke hundre prosent sikker på, svarte Klopp på om alle ville returnere til trening.

En som er hundre prosent klar, er Virgil van Dijk.

– Virgil var tilbake i går, og er helt fin. Vi har hatt litt problemer med spillere som har følt seg uvel og syke.

Henderson rekker ikke mandag

Jordan Henderson har vært ute med skade siden kampen mot Arsenal like før jul. Han er tilbake i trening, men blir neppe spilleklar til mandag. FA cupkampen mot West Bromwich virker som en kamp både Henderson og Alberto Moreno kan gjøre comeback i.

– Det er nære, men det er kanskje ikke nok tid frem til Swansea-kampen. Etter det vil Henderson være tilbake, og det er gode nyheter, sa Klopp til Liverpoolfc.com.

Det går også trolig mot en ny sjanse fra start for Andy Robertson, som har vært meget god de to siste kampene.

– Alberto er tilbake i trening noen dager til, så får vi se. Vi vil ikke forhaste noe, men han vil også være tilbake etter Swansea, eller til og med mot Swansea. Jeg er ikke sikker.

Nathaniel Clyne er fortsatt et stykke unna.

– Clyney gjør det veldig bra, men det er fortsatt en stund til han er tilbake i full trening. Han gjør det veldig bra.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]