– Vi kan bare skylde på oss selv

Klopp skylder på svakt forsvarsspill etter nok en tidlig FA-cupexit.

27. jan 2018 kl 23.54 Arild Skjæveland

Liverpool er ute i FA-cupens 4. runde for tredje gang under Jürgen Klopp. Etter å ha tapt 1-0 borte mot det svakeste laget i Premier League, forventet en at de helrøde skulle slå tilbake da det nest svakeste laget i ligaen kom til Anfield, men slik gikk det ikke – med et bortimot toppet mannskap.

– Det er åpenbart at vi gjorde feil, og kun kan skylde på oss selv, sa Jürgen Klopp til pressen etter kampen.

– Det andre målet var bare «wow». Så dårlig forsvarsspill fra hele laget. Det er ikke slik vi skal forsvare oss. Vi utnyttet ikke straffesparket, og så må deres tredje mål ha vært offside. Hva kan du gjøre?

Liverpool tapte kampen 2-3.

– West Bromwich fortjente det

Liverpool reduserte til 2-3 ved Mohamed Salah med 12 minutter igjen, men fikk aldri en sluttspurt eller så ut til å utligne.

– Vi jaktet kampen, men scoret kanskje det andre målet for sent. Når du starter slik vi gjorde kan du ikke spille din beste kamp. De prøvde å la tiden gå, noe som er normalt.

– Slik det ble, fortjente West Bromwich det. De scoret tre mål, og vi scoret bare to. De gjorde det bra og kjempet lidenskapelig. Vi kan bare skylde på oss selv, sa manageren.

Liverpools neste kamp er borte mot Huddersfield tirsdag kveld. Nå er det topp fire og Champions League igjen å spille for denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]