Kommer ikke til å kjøpe for å kjøpe

Liverpool kommer kun til å handle dersom langtidsmål blir tilgjengelig.

7. jan 2018 kl 20.45 Arild Skjæveland

Liverpool selger Philippe Coutinho til Barcelona for 142 millioner pund, men kommer ikke til å bruke mer penger i januar, dersom ikke noen av deres langtidsmål på overgangsmarkedet blir tilgjengelig. Det skriver Paul Joyce i The Times.

Thomas Lemar sitt navn står øverst på ønskelisten, men Monaco har tidligere uttalt at de ikke ønsker å selge spilleren midtveis i sesongen.

Fortsetter med det han har

Joyce skriver at Liverpool ikke har lagt inn noe bud på Thomas Lemar, men Jürgen Klopp har fått forsikringer om at Liverpool vil handle dersom noen av deres langtidsmål kommer til å bli tilgjengelige.

Skulle ikke det skje, vil manageren fortsette med det han har tilgjengelig ut sesongen, der Adam Lallana vil spille en viktig rolle, sammen med Mohamed Salah, Roberto Firmino, Sadio Mané og Alex Oxlade-Chamberlain

Har du innspill til journalisten?
[email protected]