– Jeg tror vi må spille en perfekt kamp

Napolis stopperkjempe forventer at det blir tøft i kveld.

3. okt 2018 kl 14.41 Arild Skjæveland

Kalidou Koulibaly er en midtstopper som har blitt linket til Liverpool og en rekke store klubber de siste årene. Sadio Manés lagkamerat fra det senegalesiske landslaget er Napolis bauta i forsvar.

– Det å være i gruppe med Liverpool, Paris Saint-Germain og Røde Stjerne er bra for oss. Det gir oss muligheten til å vise hva vi kan for hele Europa, sier Koulibaly til ESPN.

– Jeg vet det er en tøff gruppe. Ingen tror at vi kommer til å vinne den, og alle forventer at Liverpool skal gå videre, så vi må jobbe hardt for å kvalifisere oss, sier han videre.

– Må spille en perfekt kamp

27-åringen mener de himmelblå må spille en perfekt kamp onsdag kveld.

– Det vil bli tøft. De har spillere i verdensklasse, men vi vil få våre muligheter. Jeg vet at vi kan, og vi vil prøve å få det til. Jeg håper at vi kan kvalifisere oss, og vet at vi er i stand til det, sier han videre.

– Vi er ikke redde. Vi vet at det blir tøft. Liverpool er et bra lag, og vi møtte dem i en treningskamp, men treningskamper er noe annet. Nå er det Champions League. Vi vet at de gjør det bra i Premier League og har utrolige spillere, så det er opp til oss å spille den perfekte kampen. Jeg tror vi må spille en perfekt kamp.

Napoli - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]