STOPPERKJEMPEN:  Kalidou Koulibaly er en av Napolis mest ettertraktede spillere.

– Jeg tror vi må spille en perfekt kamp

Napolis stopperkjempe forventer at det blir tøft i kveld.

Kalidou Koulibaly er en midtstopper som har blitt linket til Liverpool og en rekke store klubber de siste årene. Sadio Manés lagkamerat fra det senegalesiske landslaget er Napolis bauta i forsvar.

– Det å være i gruppe med Liverpool, Paris Saint-Germain og Røde Stjerne er bra for oss. Det gir oss muligheten til å vise hva vi kan for hele Europa, sier Koulibaly til ESPN.

– Jeg vet det er en tøff gruppe. Ingen tror at vi kommer til å vinne den, og alle forventer at Liverpool skal gå videre, så vi må jobbe hardt for å kvalifisere oss, sier han videre.

– Må spille en perfekt kamp

27-åringen mener de himmelblå må spille en perfekt kamp onsdag kveld.

– Det vil bli tøft. De har spillere i verdensklasse, men vi vil få våre muligheter. Jeg vet at vi kan, og vi vil prøve å få det til. Jeg håper at vi kan kvalifisere oss, og vet at vi er i stand til det, sier han videre.

– Vi er ikke redde. Vi vet at det blir tøft. Liverpool er et bra lag, og vi møtte dem i en treningskamp, men treningskamper er noe annet. Nå er det Champions League. Vi vet at de gjør det bra i Premier League og har utrolige spillere, så det er opp til oss å spille den perfekte kampen. Jeg tror vi må spille en perfekt kamp.

Napoli - Liverpool spilles onsdag kl. 21.00, og sendes på Viasport 1 og Viaplay.