VideoTottenham opp i ryggen på Liverpool

Spurs vant, og er oppe i ryggen på LFC med en kamp mer spilt.

6. okt 2018 kl 18.42 Arild Skjæveland

Det har blitt spilt fem Premier League-kamper kl. 16.00. Runden startet allerede fredag kveld, da Brighton slo formlaget West Ham 1-0 etter scoring fra Glen Murray.

Lørdag tok Tottenham imot Cardiff City på Wembley, og alt annet enn tre poeng til hjemmelaget hadde vært en stor overraskelse.

Tottenham scoret tidlig ved Eric Dier, og selv om Cardiff fikk en mann utvist tidlig i andreomgang ble det ikke flere scoringer. 1-0 og tre poeng gjør at Tottenham nå er oppe på 18 poeng. Kun poenget bak Liverpool, dog med én kamp mer spilt.

Storseier til Bournemouth

Watford har vært strålende i sesongstarten, men nå ser det ut som Javi Gracias tog har stoppet opp. Lager har ikke vunnet siden seieren over Tottenham tidlig i september. I dag ble de knust 4-0 på hjemmebane av Eddie Howes Bournemouth, og har nå fem kamper uten seier dersom vi tar med ligacupen.

Leicester City har fått sving på ting igjen, men hjemme mot Everton ble det tap. Richarlison ga gjestene ledelsen, før Pereira utlignet like før pause med en strålende soloprestasjon.

I andre omgang ble kaptein West Morgan utvist, og Gylfi Sigurdsson ble matchvinner med et fantastisk langskudd.

Wolverhampton fortsetter å vinne

Wolverhampton har imponert stort i ligastarten, og tok en ny imponerende borteseier mot Roy Hodgsons Crystal Palace.

Matt Doherty ble matchvinner da han scoret kampens eneste mål 10 minutter ut i andre omgang. Wolves er med det på 7. plass på tabellen, fire poeng bak Liverpool med én kamp mindre spilt.

Burnley og Huddersfield spilte 1-1. Sean Dyche sine menn har funnet tilbake til seg selv etter at de røk ut av europacup, men fikk kun med seg ett poeng fra nedrykkstippede Huddersfield.