Vil akseptere bud på 20 millioner pund for Origi

Spilleren selv konsentrerer seg kun om å prestere på trening.

29. okt 2018 kl 16.19 Arild Skjæveland

Divock Origi var tilgjengelig for overgang i hele sommer, men til tross for seriøs interesse fra Besiktas, Borussia Dortmund og Wolverhampton ble det aldri noen overgang.

Wolves kom nærmest, og ble enig med Liverpool om en overgangssum på 22 millioner pund. Til slutt sa spilleren nei.

Origi er tilgjengelig igjen for salg når overgangsvinduet åpner i januar, og ifølge Liverpool Echo vil de røde akseptere bud på rundt 20 milliioner pund.

Støtte fra manageren

På fredagens pressekonferanse før kampen mot Cardiff fikk Jürgen Klopp spørsmål om Origi. Origi har ikke spilt et eneste minutt denne sesongen, men fikk mye skryt fra sin manager for innstillingen sin.

Til Liverpool Echo snakker belgieren om å bare gjøre det bra på trening, i tilfelle sjansen skulle komme.

– Jeg er 23 år gammel og har store ambisjoner, men for meg handler det bare om å fokusere på det som er her og nå. Jeg vil jobbe, og forhåpentligvis la spillet mitt tale for seg. Mål kommer dersom du er lykkelig og presterer på banen, og jeg sikter på å få det til, enten det er på trening eller i kamp.

– Manageren har oppmuntret meg, slik han gjør med alle spillerne. Han vil hjelpe oss til å få ut det beste hver dag.

Origi har scoret 21 mål på 77 kamper for Liverpool siden overgangen fra Lille i 2015, men har ikke spilt for klubben siden sesongstarten borte mot Watford i august 2017.

– Jeg er mer moden nå. Da jeg signerte for Liverpool var jeg 19 år, og da jeg kom var jeg 20. Jeg har blitt voksnere, men for meg handler det bare om å se fremover. Jeg vil prøve å få rytmen tilbake, og bli så effektiv som jeg kan være på banen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]