– Agenten min tar seg av kontraktsforhandlingene

Sadio Mané har enda ikke forlenget sin kontrakt.

4. nov 2018 kl 19.50 Arild Skjæveland

Roberto Firmino og Mohamed Salah har begge forlenget sine kontrakter med Liverpool i 2018. Det har blitt rapportert at Sadio Mané er nestemann på listen, men senegaleseren har så langt ikke signert noen forlengelse.

Hans nåværende avtale går ut 30. juni 2021 – og ifølge hovedpersonen selv er det ingen grunn til bekymring.

– Jeg fokuserer mer på kampene. Ting som kontrakter lar jeg agenten min ta seg av, sier Sadio i et eksklusivt intervju med Liverpool Echo.

– Jeg er fornøyd med å konsentrere meg om å gjøre mitt beste for mine lagkamerater, manageren og supporterne, sier han videre.

– Det jevner seg ut

Mané hadde ballen i nettet i det 18. spilleminutt i går, men det ble annullert for offside. Det var et mål som burde blitt godkjent. Spilleren selv mener slikt jevner seg ut.

– Jeg har ikke sett reprisene, for jeg er ikke en person som er så interessert i slikt. Dersom du husker, så scoret jeg et mål mot West Ham tidligere i sesongen som var offside, og det ble godkjent.

– Denne gang var jeg onside og det ble annullert, men du må bare akseptere det. Dommerne er mennesker, og noen ganger gjør vi mennesker feil.

Han synes det var en god kamp i London.

– Jeg synes det var en god, men vanskelig kamp. Vi er skuffet over at vi ikke vant, for vi hadde større sjanser enn dem. Vi slet litt i den første omgangen. Presset vårt fungerte ikke til tider, og det var for lett for dem å spille seg rundt det. Vi må være mer samlet.

– Manageren endret noen ting i pausen, og vi forbedret oss i andreomgang. Jeg vet at vi kan gjøre det bedre, men uavgjort mot Arsenal er ikke noe dårlig resultat, og vi må bare se fremover.

Tenker ikke på City

Senegaleseren bruker ikke tid på å se hvordan konkurrentene gjør det. Manchester City tok tilbake tabelltoppen etter å ha slått Southampton 6-1 søndag.

– For å være ærlig så tenker vi ikke på Manchester City eller noe annet lag. Det er ikke noe poeng i å legge mer press på oss selv.

– Det er fortsatt tidlig i sesongen. Vi må jobbe hardt, og det er det vi konsentrerer oss om. Vi må ta med oss det positive. Arsenal, Chelsea og Tottenham er gode lag, og vi har allerede møtt dem på bortebane, og er fortsatt ubeseiret. Nå må vi prøve å forbedre oss enda mer.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]