– Alle har øyne – Verratti skulle vært utvist

Jürgen Klopp var misfornøyd med den polske kamplederen i Paris.

29. nov 2018 kl 00.00 Arild Skjæveland

Liverpool tapte 2-1 borte mot Paris Saint-Germain, og har et tøft utgangspunkt før siste gruppespillkamp mot Napoli.

Etter kampen fikk Jürgen Klopp mange spørsmål om dommeren, og var tydelig irritert på den polske kamplederen.

– Alle har øyne, og for meg er det et rødt kort, sa Klopp om taklingen til Marco Verratti på Joe Gomez tidlig i første omgang, sier Klopp etter kampen.

– Jeg så rett på Verratti sin takling, og wow. Vi taper kampen fordi vi ikke var strålende, men det er en jevn kamp i en veldig viktig turnering. Hvor mange gule kort fikk vi? Fem-seks-sju-åtte? Det var galskap. Det at du holder noen gir det samme kortet som taklingen til Verratti. Disse tingene er vanskelig å forstå.

500.000 stopp i spillet

I den andre omgangen var det mye uthaling av tid, og vertene lå nede med enhver anledning.

– De 500.000 stoppene i spillet i andreomgang ble en hindring for oss. Dommeren mener selv at han gjorde alt riktig. To-tre ganger på rad har vi vunnet Fair Play-ligaen i England, og i kveld så vi ut som slaktere.

– De lå konstant nede, brukte albuer, og det gjorde guttene aggressive på en negativ måte. Det hjelper ikke for å spille fotball. Det var smart av dem, og dommeren lot dem gjøre det.

– Dersom du later som at du dør, men kommer deg opp igjen, bør du belønnes med gult kort.

– Det blir 2-1, og vi må ta det. Det er mange lag som taper i Paris, men det føles litt dritt. Nå må vi bruke Anfield enda en gang, så får vi se hva som skjer, sier Liverpools manager til BT Sport.

Tøff oppgave

Onsdagens resultater gjør at Liverpool må slå Napoli 1-0 på Anfield, eller vinne med to mål, for å ta seg videre fra gruppe C.

– Vi vil analysere skikkelig, fly tilbake, og forberede oss til derbyet. 11. desember har vi en skikkelig finale på Anfield, sier Klopp.

– Vi trenger Anfield igjen. Vi trenger en stor atmosfære. Napoli er et veldig godt lag, og vi må gjøre det til en spesiell kveld.

Tirsdag 11. desember kommer Napoli til Anfield, og da gjelder det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]