– Det beste Watford-laget siden jeg kom hit

Jürgen Klopp er forberedt på en tøff oppgave på Vicarage Road.

23. nov 2018 kl 22.07 Johannes Steen

Lørdag klokken 16:00 gjester Liverpool Watford på Vicarage Road. De gulsvarte har sanket 20 poeng de 12 første kampene, og med det sin beste sesongstart i Premier League.

Jürgen Klopp, som kan ta sin seier nummer 300 som manager, er imponert over det klubben har prestert.

– Jeg må si at de er veldig gode. De har vunnet seks av tolv kamper. God fotball, livlige, godt organiserte, som regel i 4-4-2.

Watford har gitt Liverpool Problemer tidligere. Serieåpningen i fjor endte 3-3 etter høydramatiske sluttminutter, mens man tapte 3-0 i en helsvart kamp i 2015.

– Solid pakke

Jeg tror Deeney vil være tilbake. Vi spilte mot Fulham for to uker siden og Mitrovic gjorde det veldig bra. Vi har en lignende jobb å gjøre med Deeney. De har raske vinger, veldig god midtbane med Capoue, Doucouré. Å gjøre en analyse av dette laget var spennende.

Jeg hadde ikke tid til å se 90 minutter av hver kamp, men jeg så dem mot Tottenham tidligere i sesongen. De var gode da, gode dødballer. Det er en solid pakke.

– Det er helt klart det beste Watford-laget siden jeg kom hit. Kombinasjonen med manageren er et veldig interessant prosjekt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]