– Det er bare en klubb som gjelder for meg

Trent Alexander-Arnold ønsker ikke å spille i andre klubber enn Liverpool.

23. nov 2018 kl 11.21 Einar Kvande

Trent Alexander-Arnold har en drøm om å følge i Jamie Carraghers fotspor, og spille hele sin aktive karriere i en og samme klubb - Liverpool.

– Det er en drøm for meg å spille for Liverpool. Det var målet mitt, og jeg kan ikke forstå at det skal endre seg. Jeg ønsker å ha det forholdet jeg har i dag til Liverpool så lenge som mulig, og alltid være en Liverpool-spiller, uttaler scouseren i et intervju med Sky Sports.

– Jeg har alltid drømt om å kunne si at jeg spilte bare for en klubb i hele min karriere, legger han til.

Sølv er nederlag

Høyrebacken opplevde å spille i en Champions League-finale med barndomsklubben allerede som tenåring.

– Det å ha spilt i en Champions League-finale er ikke det samme som å ha vunnet Champions League. Dette gir meg ekstra motivasjon, sier Liverpools nummer 66.

– Selvsagt er jeg stolt over å ha spilt i en Champions League-finale, men det gjør fortsatt vondt å tenke på hvor nær vi var å vinne noe stort, og så fikk du bare sølvmedalje.

– Det var tøft å takle, men du lærer av den leksen du fikk, og forsøker å ta med deg ting fra kampen. Du forsøker å benytte det for å bli bedre, og det har vi forsøkt å gjøre denne sesongen. Jeg ser tilbake på hva vi gjorde feil, og hvordan vi kan få suksess.

– Det var tøft å håndtere tapet. Du ønsker bare å spille kamper igjen, nå en ny finale, og forsøke å vinne den.

Hele troppen må bidra

Lørdag møter Liverpool Watford på Vicarage Road, og skal forsøke å opprettholde den flotte rekken med 12 kamper uten tap i Premier League.

– Klubben hentet inn kvalitetsspillere i sommer. Vi har en mye bredere stall nå, og vi har verdensklasse-spillere over hele banen. Studerer vi sesongen så langt, har vi rotert mye. Det vil ikke bare være 11 spillere som oppnår suksess, det vil være hele troppen. Det er 20-25 av oss som må bidra, og vi må holde dette gående, avslutter Alexander-Arnold.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]