En løpsvillig skotte dominerte på Vicarage Road

Les vår spillerbørs etter den herlige borteseieren.

24. nov 2018 kl 18.21 Lars Frøsland

Becker 6 - Brasilianeren hadde ikke allverdens å gjøre, men holdt på å forære hjemmelaget scoring, da han sentret ballen rett til en motspiller. Disse feilene må han luke bort. Gjør for øvrig en kjemperedning i første omgang.

Trent 7 - Scouseren slet i første omgang, men spilte seg opp i andre. Han fortjener enorm ros for måten han smeller ballen rett i mål på et fantastisk frispark. Det var imponerende i seg selv, men også en enormt viktig scoring.

Lovren 7 - Solid og trygg. Vinner duellene og gjør ingen feil.

Van Dijk 8 - I likhet med stopperkollega Lovren er Van Dijk solid og trygg. Han fortsetter den gode formen, og viser seg igjen frem som en av verdens beste midtstoppere.

Robertson 8 - Et våpen fremover, og en trygghet bakover. Med sitt store tempo og enorme vilje til å være med fremover, betyr han mye for Klopps system.

Wijnaldum 7 - Nederlenderen gjør omtrent alt riktig i sin defensive rolle. Offensivt bidrar han for lite, men han gjør nok jobben Klopp har befalt til punkt og prikke.

Henderson 6 - Litt rusten, og foruten noen gode ballvinninger, gjør han lite ut av seg. Han huskes nok best for sitt røde kort (to gule). Kapteinen har mye å gå på.

Shaqiri 7 - Shaqiri var kanskje den beste offensive spilleren, før det løsnet. Han var viktig til å opprette holde dominansen, når Watford var nære ved å ta over. Sveitseren ser komfortabel ut i Liverpool-trøya nå. Rett og slett.

Salah 7 - Ny scoring, selv om det ikke var den vanskeligste i karrieren hans, men fy søren så viktig den var! Salah ser motivert ut, og løper der mange andre hadde latt være. Har er nære et par ganger, og er god når han må «krangle» med ballen.

Mané 8 - For noen dager siden var det ny kontrakt, i dag var det en ny god kamp. Mané er i form og et mareritt for motstanderne. Det eneste som manglet i dag var scoringen.

Firmino 7 - Det sitter ikke helt for Bobby, men i dag så vi de magiske touchene, selv om det riktignok ofte var et stykke unna motstandernes mål. Får han skikk på sluttproduktet, er han tilbake slik vi kjenner ham. Scoringen var enkel, men gjorde nok underverker for selvtilliten hans.

Milner - Kommer inn mot slutten, men gjør lite ut av seg.

Fabinho - Får noen noen minutter på tampen.

Matip - Også i dag gjør Klopp det obligatoriske Matip-bytte.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]