– En må ikke glemme hvilke lag vi har møtt

Liverpool har tapt tre av tre bortekamper i Champions League denne sesongen.

30. nov 2018 kl 09.17 Arild Skjæveland

I Premier League er det bare Tottenham som har tatt flere poeng enn Liverpool på bortebane. De helrøde står med 17 poeng av 21 mulige på fremmed gress i ligaen.

I Champions League har det blitt tre strake tap i årets sesong. Likevel har Jürgen Klopps menn en mulighet til avansement.

– Mot Røde Stjerne sier folk at det var et svakt resultat, men det var mer en svak prestasjon enn et svakt resultat, sier James Milner til The Telegraph.

– Mot Napoli slapp vi inn i det siste spilleminutt, og i Paris startet vi svakt i de første 10 minuttene – men utenom det var det jevnspilt, og vi hadde våre sjanser til å vinne, sier han videre.

– Det er mange forskjeller i europeisk fotball. Spillestil, treigere oppbygging, kampene er i midtuken. Det er mye som spiller inn, sier han.

– Trenger ikke tenke vi er et drittlag

Virgil van Dijk mener slike ting kan skje.

– Vi trenger ikke å tenke at vi er et drittlag. Ting kan skje.

– En må ikke glemme at vi har møtt Napoli, et av de beste lagene i Europa. PSG – en av favorittene til å vinne Champions League. Kampen i Beograd var åpenbart ikke bra nok.

– Nå må vi se fremover, og den eneste sjansen vi har til å ta oss videre er å vinne mot Napoli. Så enkelt er det. Vi vet at det bare er én sjanse igjen, og vi må ta den, sier nederlenderen.

Liverpool - Napoli spilles tirsdag 11. november. Det er foreløpig ikke klart hvilken TV-kanal den sendes på.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]