Endelig vant U23 igjen

Dominic Solanke på scoringslista.

4. nov 2018 kl 08.59 Arild Skjæveland

Det har vært en tøff høst for Neil Critchley og hans U23-lag. Laget hadde bare ni poeng på ni kamper etter å ha tapt mot tabelljumbo Blackburn Rovers på mandag – og sto med det med tre tap på tre kamper etter å ha tapt mot West Bromwich i cupen.

Lørdag var Leicester City motstander – og Dominic Solanke startet på topp.

Liverpool stilte følgende lag: Kelleher, N. Williams, Johnston, Masterson, Lewis, Chirivella, Christie-Davies, Virtue (Juanma, 79), Adekanye, Camacho, Solanke.

Ubenyttede reserver: McKenzie-Lyle, Gallacher, Millar, McAuley

Spilte bedre

Det ble holdt ett minutts stillhet før kampen, etter helikopterulykken i Leicester forrige helg.

Liverpool tok ledelsen ved Matty Virtue etter 11 minutter. Det var hans sjette scoring for sesongen, og gjorde at de helrøde kunne gå til pause med 1-0, ifølge Liverpoolfc.com.

De to tidligere Chelsea-guttene Isaac Christie-Davies og Dominic Solanke scoret hvert sitt mål i den andre omgangen, før Calvin Ughelumba scoret et trøstemål på slutten for Leicester.

– Vi spilte veldig bra, og fortjente seieren. Det var et bra svar etter mandagens tap mot Blackburn. Vi scoret tre bra mål, og det var fint å se at Dominic fikk en velfortjent scoring, sier Critchley til Liverpolfc.com.

Resultatet sender Liverpool opp på 8. plass i Premier League 2, med 12 poeng på 10 kamper. Everton leder med 21 poeng.