– For meg er disse kampene de viktigste

Ingen fare for at Xherdan Shaqiri skal undervurdere Fulham.

10. nov 2018 kl 14.29 Arve Vassbotten

Med Liverpools meget sterke start på sesongen, med 8 seire og 3 uavgjort, er Liverpool på tredjeplass på tabellen, og bare to poeng bak Manchester City når denne Premier League-runden starter.

Helt på motsatt side av tabellen er Fulham, med fattige 5 poeng og 18 mål i negativ målforskjell. Xherdan Shaqiri har ingen planer om å undervurdere Fulham av den grunn.

– For meg er de viktigste kampene mot lag som prøver å forsvare seg i 90 minutter, og satse på kontringer.

– Det er alltid vanskelig å spille mot dem, de har ingen ting å tape når de kommer til Anfield. De kan bare vinne, så det kommer til å bli en vanskelig kamp, og vi må spille godt, sier han til LiverpoolFC.com.

Må ignorere konkurrentene

Sveitseren mener også Liverpool bare må la være å tenke på resultatene til Manchester City og Chelsea, og kun konsentrere om seg selv.

– Jeg tror vi må ignorere de andre lagenes resultater. Vi må se på oss selv og yte uke etter uke, og prøver å holde oss på vårt høyeste nivå og vinne kamper. Slik kan vi på slutten av sesongen si at vi er stolte av sesongen vi spilte, fordi vi ga alt, sier Shaqiri.

– Hvis vi fortsetter som dette blir det et spennende år for alle tror jeg. Det er utrolig hvordan vi gjør det i serien for tiden. Vi er i god form, og alle er positive i klubben, og alle ser bare framover til neste kamp, og alle kampene som kommer.

– Vi kan ikke si: «vi har 27 poeng så nå kan vi slappe av.» Nei, det er bare begynnelsen og vi trenger å fortsette som dette, og jobbe hardt for å bli bedre og oppnå noe.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]