Gomez vil være tilbake mot PSG

Jürgen Klopp beroliger alle nervøse fans.

24. nov 2018 kl 19.12 Einar Kvande

Det kom som en overraskelse på de fleste at Joe Gomez ikke var i troppen til Liverpool i dagens kamp mot Watford. Grunnen var at Jürgen Klopp ønsket å være føre var, etter at midtstopperen fikk en smell i ankelen på trening fredag.

Gomez reiste til Watford sammen med den øvrige troppen, og etter 3-0 seieren på Vicarage Road forsikret Klopp alle om at Gomez vil være tilgjengelig når Liverpool reiser til Paris for den viktige Champions League-kampen mot PSG kommende onsdag.

– Det skjedde i siste sekund av gårsdagens økt. Han fikk en liten smell, forklarte Klopp på sin pressekonferanse etter matchen på Vicarage Road.

– Vi tenkte at vi skulle ta ham med sørover for å se hvordan han var i morgentimene før kampen. Han sa at skaden var 80 prosent bedre, og det er bra. Så han er ikke et usikkerhetsmoment med tanke på onsdagen lenger.

– Men vi hadde Trent og Dejan som var 100 prosent skadefrie, så vi trengte ikke å ta noen avgjørelse. Det var åpenbart at han kunne hviles, og kan komme mer til hektene, slik at han blir klar til onsdagen igjen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]