Liverpool Echo:Hendo fikk en ny skade mot USA

Midtbanespilleren returnerer nå til Melwood.

18. nov 2018 kl 15.20 Einar Kvande

Forrige helg var Jordan Henderson tilbake i spill etter tre uker på sidelinjen med en hamstringskade. Nå har Liverpool-kapteinen pådratt seg en ny skade, ifølge James Pearce i Liverpool Echo.

Liverpool-kapteinen vil nå returnere til Melwood for å få behandling, i et forsøk på å bli kvitt problemene tidsnok til å bli involvert i Premier League-kampen mot Watford kommende lørdag.

Midtbanespilleren var uaktuell for Englands Nations League-kamp mot Kroatia på Wembley i ettermiddag, etter at han fikk en smell i kampen mot USA torsdag kveld.

– Jordan har slitt med en skade. Han er en spiller som alltid ønsker å spille, men til slutt måtte jeg ta en avgjørelse, kommenterer landslagssjef Gareth Southgate.

28 år gamle Henderson har bare startet seks kamper for Liverpool i alle turneringer denne sesongen. Han var mye på innbytterbenken i starten av sesongen, etter at han kom tilbake sent etter VM i Russland.

Henderson kom inn som innbytter for Georginio Wijnaldum de siste 20 minuttene mot Fulham sist søndag. Da hadde han vært ute helt siden han haltet av banen med en hamstringskade mot Huddersfield tre uker tidligere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]