Ingen sannhet i ryktene om en ny kontrakt for Robertson

Liverpools venstreback har fortsatt tre og et halvt år igjen av sin nåværende kontrakt.

14. nov 2018 kl 23.09 Einar Kvande

De siste månedene har det versert rykter om at Liverpool har startet samtaler med Andy Robertson angående en ny og kraftig forbedret kontrakt. Dette medfører ikke riktighet, ifølge James Pearce i Liverpool Echo.

– Realiteten er at det ikke har vært noen samtaler om en forlengelse av kontrakten, og ingen slike samtaler er planlagt denne sesongen, skriver Pearce.

Robertson har fortsatt tre og et halvt år igjen av den kontrakten han signerte da han kom til Liverpool i juli 2017. Hans nåværende kontrakt er ifølge Pearce bygd opp slik at han blir godt belønnet for sine fremganger på banen.

– Ledelsen på Anfield mener det er urettferdig overfor spilleren at det antydes at en ny avtale er på trappene, for da vil det se ut som det er spilleren som drar ut forhandlingene når det ikke kommer noen bekreftelse på at en ny kontrakt er undertegnet. Det kunne ikke ha vært lenger fra sannheten, skriver Pearce.

Et klart førstevalg

Echo-journalisten skriver at Liverpool-ledelsen er overbevist om at Robertson er en langtidsløsning på venstrebacken. Alberto Moreno vil trolig forsvinne fra klubben når han kan forlate Liverpool på Bosman-overgang til sommeren, og da forventes det at akademispilleren Adam Lewis tar steget opp som Robertsons back-up.

– Andy Robertson vil få en ny kontrakt med tiden, men klubben har ikke hastverk med dette, slår Pearce fast.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]